ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Ολοκληρώνονται διαδικασίες πρόσληψης αναπληρωτών

Μεθαύριο, Τετάρτη, ολοκληρώνονται οι διαδικασίες πρόσληψης των αναπληρωτών στα σχολεία, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, αναφέροντας πως τα σχολεία φέτος θα ανοίξουν «με λιγότερες από κάθε άλλη χρονιά ελλείψεις».


Οι πίνακες με τους προσληφθέντες αναπληρωτές εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα αναρτώνται σταδιακά από αύριο, Τρίτη, στην ιστοσελίδα του υπουργείου.

Από την περασμένη Παρασκευή εξάλλου άρχισαν οι διαδικασίες για την πρόσληψη των 2.521 μελών ειδικού εκπαιδευτικού και ειδικού βοηθητικού προσωπικού. Συνολικά θα προσληφθούν 10.800 αναπληρωτές στην ειδική εκπαίδευση, «αριθμός μεγαλύτερος από κάθε άλλη χρονιά», τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, ενώ είναι σαφείς οι αιχμές κατά των προηγούμενων κυβερνήσεων που «ενώ από το 2005 υποχρεώνονταν με υπουργική απόφαση να προσλαμβάνουν κατά προτεραιότητα τους αναπληρωτές της ειδικής αγωγής, δεν την εφάρμοσαν ποτέ».


Το υπουργείο αναφέρει τέλος ότι οι διαδικασίες επιλογής των 7.062 νέων διευθυντών σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ολοκληρώθηκαν «με πλήρη τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και σε χρόνο ρεκόρ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: