ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Αρνήθηκε να συμπαρακάτσει με τα φασιστοειδή της ΧΑ

«Προκαλεί πάντως εντύπωση, ότι ο πρόεδρος της κυπριακής Βουλής προσκαλεί βουλευτές από το κόμμα των υμνητών και νοσταλγών της Απριλιανής δικτατορίας, η οποία ευθύνεται για τη προδοσία της Κύπρου και την κατοχή της από τα τουρκικά στρατεύματα» αναφέρει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Κούλογλου, σε επιστολή του προς τον πρόεδρο Δημήτρη Συλλούρη.

 
Αφορμή γιαυτή την απάντηση ήταν η πρόσκληση να παρακαθίσει σε δείπνο με Έλληνες και Ελληνοκύπριους ευρωβουλευτές, στους οποίους συμπεριέλαβε και αυτούς της  Χρυσής Αυγής.

Αναλυτικά στην επιστολή του αναφέρει ο Στ. Κούλογλου τα παρακάτω:

Η επιστολή του Κούλογλου

«Προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Συλλούρη

Αξιότιμε κύριε πρόεδρε,

Δυστυχώς δεν μπορώ να αποδεχθώ την πρόσκληση σας για το δείπνο που παραθέτετε στους Έλληνες και Ελληνοκύπριους ευρωβουλευτές.

Αντίθετα με την καθιερωμένη πρακτική των τελευταίων ετών, έχετε προσκαλέσει και τους ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Δεν ξέρω αν γνωρίζετε ότι το νεοναζιστικό μόρφωμα δικάζεται στην Ελλάδα με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης, μετά την άνανδρη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τις δολοφονικές επιθέσεις εναντίον Ελλήνων πολιτών και μεταναστών.

Προκαλεί πάντως εντύπωση, ότι ο πρόεδρος της κυπριακής Βουλής προσκαλεί βουλευτές από το κόμμα των υμνητών και νοσταλγών της Απριλιανής δικτατορίας, η οποία ευθύνεται για τη προδοσία της Κύπρου και την κατοχή της από τα τουρκικά στρατεύματα.

Στέλιος Κούλογλου
Ευρωβουλευτής»

Δεν υπάρχουν σχόλια: