ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Συνάντηση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων με τον Δήμο Πατρέων



Στο πλαίσιο των συναντήσεων της Ένωσης Συλλόγων  Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Πατρέων ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα συνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσης, με τον Δήμαρχο Πατρέων κ.Πελετίδη Κων/νο και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ.Αθανασόπουλο Ανδρέα.


Τα θέματα που θέσαμε αφορούσαν:

Τον αντισεισμικό έλεγχο των σχολικών κτιρίων του Δήμου.
Την ελλιπή και σε κάποιες περιπτώσεις ανύπαρκτη σήμανση κοντά στις σχολικές   μονάδες (διαβάσεις, σήματα προειδοποίησης).
Την ανάγκη τοποθέτησης Σχολικών Φυλάκων.

Ιδιαίτερη αναφορά-συζήτηση για το θέμα Σχολικών Καθαριστριών.
Ενημέρωση για τα κριτήρια βάσει των οποίων αξιολογούνται τα σχολικά συγκροτήματα ως προς την προτεραιότητα τους για την συντήρησή τους.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, δεσμεύτηκε να προχωρήσει άμεσα στην τοποθέτηση σήμανσης και την χάραξη διαβάσεων στα σχολεία του Δήμου, ενώ και η Ένωση μας θα βοηθήσει με σκοπό την ταχύτερη λύση του προβλήματος.
Επίσης μας ενημέρωσε ότι οι Σχολικές Καθαρίστριες θα έχουν αναλάβει τα καθήλοντά τους από την 1η Σεπτεμβρίου 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια: