ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Ξηρασία. Νέταρε το Ποτάμι, σε αποδρομή ο κυρ Σταύρος

Παρελθόν το ΠΟΤΑΜΙ σε λίγο, αφού το βάρεσε η πολιτική αναβροχιά και το χειρότερο ούτε και χαλάζι δεν έστειλε το Μιντιακό κατεστημένο. Κι αυτό διαβλέποντας εποχή πολιτικής ξηρασίας έστρεψε την πλάτη στον κυρ Σταύρο, ζητώντας να φυλάξει τα πισινά του, καθότι όταν απειλείται το σπίτι σου δεν τρέχεις να γλυτώσεις του γείτονα, ή στην χειρότερη περίπωση του προστατευόμενού σου. 


Ακόμη και ο Γιωργάκης τη γνωστής πολιτικής οικογένειας της Μαργαρίτας, έτρεξε να υποβάλει τα διαπιστευτήριά του στη Φώφη κι ότι βρέξει ας κατεβάσει! Πάντως δεν θα τον φάει η μοναξιά και η αφάνεια.

Κι αυτό το απειλητικό ενδεχόμενο ο κυρ Σταύρος, το είδε σαν εφιάλτη, γι αυτό οι προτροπές των Μιντιαρχών για στρούγκιασμα στο κατασκεύασμα της Κεντροαριστεράς και του Σοσιαλδημοκρατικού ζητούμενου, ήρθαν ως σανίδα σωτηρίας. 

Τόσα χρονια πάλεψε με τα κύμματα ο κυρ Σταύρος κι απάνω που βρήκε σανίδα σωτηρίας να την αφήσει; Δεν γίνεται. Γι αυτό την υποψηφιότητά του για τον νέο πολιτικό φορέα ανακοίνωσε πάραυτα ο  Σταύρος Θεοδωράκης.

«Αποφάσισα να πρωταγωνιστήσω στη δημιουργία ενός νέου, μεγάλου, προοδευτικού Κινήματος. Το σχέδιό μου είναι απλό: Ανοιχτό κέντρο και ανένδοτος αγώνας για μια δίκαιη πατρίδα, δουλειές και ίσες ευκαιρίες για όλους» αναφέρει μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του Ποταμιού σε γραπτή του δήλωση.

Ο Στ. Θεοδωράκης υποστηρίζει ότι «τα τρία αυτά χρόνια το Ποτάμι κατάφερε πολλά» και γι’ αυτό «δεχτήκαμε αυτές τις πρωτοφανείς επιθέσεις από τους βολεμένους των κομματικών μηχανισμών, των συντεχνιών και των συμφερόντων. Τώρα, όμως, ήρθε η στιγμή για το επόμενο βήμα».

Αυτά τα δέχεται ο Ψαριανός και οι άλλοι της εσωκομματικής  μουρμούρας, κυρ Σταύρο; 

Αχ, «Σταύρο και κυρ Σταύρο μου και αφέντη τσουτσουλομύτη» δύσκολο δρόμο διάλεξες για να απαλλαγείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: