ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Δύο αδέλφια συνελήφθηασαν για τον εμπρησμό στο Γεράκι

Συνελήφθησαν σήμερα από το Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Κ.Α.Ε.Ε.) Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με τους ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας, οι ημεδαποί Κ.Χ. του Κ. 31 ετών και Κ.Η. του Κ. 29 ετών, ως υπαίτιοι εμπρησμού από πρόθεση για πρόκληση πυρκαγιών σε αγροτοδασικές εκτάσεις, στη θέση «Βρεστά – Τσαπαρέικα» στην Τ.Κ. Γερακίου του Δήμου Ήλιδας του Νομού Ηλείας, οι οποίες εκδηλώθηκαν στις 3 Σεπτεμβρίου ώρα 15:15΄και ώρα 19:00΄.
Οι ανωτέρω συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και ελέγχονται για άλλες τρείς αγροτοδασικές πυρκαγιές στην ίδια περιοχή. Θα παραπεμφθούν αύριο στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας. Πρόκειται δύο νέους πυ σκοπό είχαν την δημιουργία βοσκότοπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: