ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Το έν τρίτο της συμφωνίας υπέρ της ελληνικής εργασίας

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η τελική αναλυτική απάντηση των αρχών των ΗΠΑ για το κόστος της αναβάθμισης των αεροσκαφών F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας στην έκδοση VIPER, μετά από τη σχετική εκδήλωση ενδιαφέροντος που εκφράσθηκε από τη χώρα μας τον περασμένο Φεβρουάριο, όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ.


«Από τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις, το πρόγραμμα για το σύνολο των αεροσκαφών κοστολογείται έως 2,4 δισ. δολάρια» αναφέρει το ΓΕΕΘΑ. Σημειώνεται ότι το 50% θα αναλάβουν οι ΗΠΑ

«Στην παρούσα φάση και με τα μέχρι σήμερα στοιχεία, εξετάζεται η αναβάθμιση μέρους των αεροσκαφών, η οποία θα γίνει στην ΕΑΒ, με κόστος που δεν θα υπερβαίνει το 1,1 δισ. δολάρια και το οποίο θα προσδιοριστεί τελικά μετά από τις διαπραγματεύσεις που θα γίνουν μεταξύ των φορέων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και των αρχών των ΗΠΑ» διευκρινίζεται.

Η ΕΑΒ και άλλες ελληνικές επιχειρήσεις θα υλοποιήσουν το ένα τρίτο της συμφωνίας για την αναβάθμιση των F-16, που δεν θα υπερβαίνει το 1,1 δισ. ευρώ, ενώ τα περί μηδενικών θέσεων εργασίας στην Ελλάδα είναι για αυτούς που δεν ξέρουν, ξεκαθάρισε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Στάθη Σχινά.

«Στα εξοπλιστικά ζητήματα, κατά κύριο λόγο είμαστε προσανατολισμένοι στη συντήρηση και την αναβάθμιση των υπαρχόντων οπλικών συστημάτων και τις στοχευμένες αγορές», είπε ο Δ. Βίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: