ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Η Τροχαία γράφει και αυτοί την... γράφουνε!

Οδός Μαιζώνος, έναντι Δημαρχείου Πατρών. Απέραντη κυκλοφοριακή αναρχία!




Βεβαίως κάποιοι ίσως αντιτείνουν ότι υπάρχει έλλειψη χώρων στάθμευσης. Μα αυτό όμως δεν δικαιολογεί την παρανομία


«Τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς» λέει μία παλιά παροιμία και εδώ βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή της. Τι κι αν η Δημοτική Αρχή Πατρέων καλεί την Τροχαία να εντείνει τα μέτρα περιφρούρησης, της έναντι του Δημαρχείου πλευράς, επί της οδού Μαιζώνος, εκεί όπου έχει παραχωρηθεί χώρος για το παρκάρισμα των δημοτικών οχημάτων, τι κι αν οι άνδρες της Τροχαίας επισημαίνουν στους παρανομούντες οδηγούς, ότι είναι εντεταλμένοι για την αδιάλειπτη περιφρούρησης, κατόπιν αιτήματος της δημοτικής Αρχής, αυτά δεν πτοούν τους παρανομούντες.


Απόδειξη οι φωτογραφίες του κυκλοφοριακού χάους, που παρουσιάζει και σήμερα το Istologio G. Mosxou.

Βεβαίως κάποιοι ίσως αντιτείνουν ότι υπάρχει έλλειψη χώρων στάθμευσης. Μα αυτό όμως δεν δικαιολογεί την παρανομία. Μπορεί ακόμη να επικαλεστεί την προτροπή Πελετίδη, όπως παλαιότερα επί Δημαρά, παρκάρετε ελεύθερα, τούτα όμως δεν δικαιολογούν την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της πόλης.

Τούτη την παρατήρηση εάν την επεκτείνουμε έως τον εθνικό δρόμο Πατρών-Κορίνθου, όπου το ανώτερο όριο ταχύτητας α/ω είναι τα 120 χιλμ., κι επειδή το όχημά σου πιάνει τα 200 χιλμ. δεν σημαίνει ότι θα κάνεις χρήση τους!

Άρα, με δεδομένη την κυκλοφοριακή κατάσταση της πόλης, ας αποφύγουμε όσο το δυνατόν την κάθοδο του οχήματός μας στο κέντρο της. Ας κάνουμε χρήση και των δημοτικών πάρκινκ, όσο και εάν αυτά δεν μας βολεύουν όπως θα επιθυμούσαμε.

Καλό είναι για υγεία μας και δευτερευόντως για την τσέπη μας! 



Δεν υπάρχουν σχόλια: