ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Πάρτο Αλλιώς



Του Ντίνου Βγενόπουλου
·        Αυστρία : Κανένα κόμμα δεν εξασφαλίζει την πλειοψηφία, το συντηρητικό Λαϊκό Κόμμα του Σεμπάστιανο Κουρτς  εξασφαλίζει ποσοστό 31,4% και το ακροδεξιό Κόμμα Ελευθερίας έρχεται δεύτερο με 27,4%. Το κόμμα των Σοσιαλδημοκρατών φέρεται να εξασφαλίζει ποσοστό 26,7%.

·        Κου(ρ)τς… ουρεύεται  η δημοκρατία στην Ευρώπη
·        Να σώσουμε  οτιδήποτε, αν σώζεται …
·        Δεν μας έφταναν  τόσα και τόσα
·        Ήρθε και ο Βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ  κ. Τζαβάρας
·        Και ζητά απόσχιση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
·        Στη  magna Grecia …
·        Τα υπερκέρδη του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας από τα ελληνικά ομόλογα, αθροιστικά ξεπερνούν τα δέκα δισεκατομμύρια ευρώ .  Οι δύο θεσμοί είχαν συμφωνήσει το 2013 τα κέρδη από τα ελληνικά ομόλογα να επιστραφούν στην Ελλάδα μέσω ενός συστήματος αναδιανομής. Όμως το 2015, ο πρόεδρος της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, ανακοίνωσε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει, ύστερα από απόφαση των κρατών - μελών. Έτσι τα 2,5 δισεκατομμύρια κερδών του ΔΝΤ και τα 7,8 δισεκατομμύρια της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας έμειναν αδιάθετα. Η συμφωνία επιστροφής των χρημάτων αθετήθηκε το 2015 «ύστερα από πολιτική απόφαση του Σόιμπλε, ο οποίος ήθελε να οδηγήσει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σε αδιέξοδο και κατόπιν στην κατάρρευση». 
·        Τι δεν καταλαβαίνεις;
·        Δημοσκόπηση: «θα ψηφίσετε για την ανάδειξη αρχηγού του νέου κόμματος», το 74% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι δεν θα ψηφίσει, το 13% δηλώνει πως θα ψηφίσει, ενώ το 11% απαντά ότι ίσως ψηφίσει. Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν για αρχηγό προέρχεται από τον χώρο της ΔΗΣΥ, σε ποσοστό 53%, ενώ από τους ψηφοφόρους που είχαν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ το 2015 προέρχεται μόνο το 11%. Από τους ψηφοφόρους που είχαν ψηφίσει ΝΔ, το 9%. 
·        Δεν γυρίζουν πίσω…
·        Πρόσφατα το Pornhub, η μεγαλύτερη πλατφόρμα ελεύθερου διαδικτυακού πορνό, έδωσε στη δημοσιότητα τα αναλυτικά στοιχεία για τους χρήστες στην Ελλάδα το 2016. Στην 7η θέση των top κατηγοριών που αναζήτησαν και παρακολούθησαν οι Έλληνες είναι αυτή των «shemales».  Ακόμη πιο εντυπωσιακό το γεγονός ότι οι αναζητήσεις για «shemales» στην Ελλάδα παρουσιάζουν αύξηση κατά 36% σε σχέση με τον υπόλοιπο πλανήτη το 2016.
·        Φαρισαίοι και υποκριτέεεεεεεςςςς
·        Με αγγελία στην Washington Post, ο Λάρι Φλιντ, εκδότης του αμερικανικού πορνογραφικού περιοδικού Hustler, προσφέρει 10 εκατομμύρια δολάρια σε όποιον έχει πληροφορίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην καθαίρεση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. «Δεν περιμένω να τον καταδώσουν οι δισεκατομμυριούχοι φίλοι του, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι γνωρίζουν πράγματα γι’ αυτόν και για τους οποίους δέκα εκατομμύρια δολάρια είναι πολλά λεφτά»
·        Θα το πάθει- ο Τραμπ-όπως ο Αλ Καπόνε…
·        Κ. Μητσοτάκης: «Ειλικρινά, ελπίζω ο κ. Τσίπρας να μπορέσει να αξιοποιήσει για τη χώρα μας τη σπάνια ευκαιρία, που επαναλαμβάνω και για λόγους συγκυρίας του προσφέρεται, δηλαδή να μην μείνει ως μόνη παρακαταθήκη του ταξιδιού του μια φωτογραφία με τον Αμερικανό Πρόεδρο χάριν επικοινωνιακών εντυπώσεων»
·        Δεν τον πιστεύω…
·        Μην  εκτίθεσαι με τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου.
·        Μάλλον κρύβει εκπλήξεις…
·        Βασίλης Λεβέντης:  Η Εκκλησία μου διεμήνυσε ότι δεν θέλει να παραιτηθώ και θέλει να μείνω. ‘Σας θέλουμε εκεί στο βήμα της Βουλής, το να παραιτηθείτε.. θα λείψει το βήμα της Βουλής’, αυτό είναι το σημαντικό.«Τώρα γιατί το είπα; Ήθελα να ταρακουνήσω το τέλμα».
·        Λέμε και καμιά μαλακία να περνά η ώρα …
·        Αν έλεγε ότι του ήρθε …επιφοίτηση θα ήταν πιο πιστευτός
·        Από τα ούφο του Υμηττού…
·        Ερευνητές του Πανεπιστημίου Ράτγκερς του Νιού Τζέρσι που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό σεξουαλικής ιατρικής "The Journal of Sexual Medicine", ζήτησαν από δέκα ετεροσεξουαλικές γυναίκες διαφόρων ηλικιών να ερεθιστούν μόνες τους τόσο ώστε να φθάσουν σε οργασμό . Διαπιστώθηκαν τέτοιες αλλαγές στον εγκέφαλο που εξηγούν γιατί οι γυναίκες είναι σε θέση να αντέξουν μεγαλύτερο πόνο, λίγο πριν και στη διάρκεια του οργασμού. Ο οργασμικός εγκέφαλος ενεργοποιεί μια συγκεκριμένη περιοχή, τον ραχιαίο πυρήνα της ραφής, που απελευθερώνει περισσότερη σεροτονίνη, μια ουσία που όχι μόνο κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν πιο όμορφα, αλλά δρα και ως αναλγητικό.   Παρά το κρύο και -καθόλου σέξι- εργαστηριακό περιβάλλον, είναι αξιοσημείωτο, σύμφωνα με τους ερευνητές, ότι οι περισσότερες εθελόντριες κατάφεραν να φθάσουν σε οργασμό. Μάλιστα μια 74χρονη είχε δύο οργασμούς!
·        Τις γυναίκας το μυαλό είναι …παράβεισος…
·        Ν. Παππάς:  Η Ελλάδα πλέον στα μάτια της οικουμένης είναι μια χώρα που βγαίνει από την κρίση, μια χώρα που διεκδικεί και κατακτά έναν ιδιαίτερο ρόλο στην περιοχή της, για να υπογραμμίσει ότι όλοι στις συναντήσεις με θεσμικούς και επιχειρηματικούς φορείς εκφράζουν αυτό το κλίμα: ότι η Ελλάδα έχει μπει σε μια νέα σελίδα χωρίς την επανάληψη των λαθών του παρελθόντος.
·        Όπου και αν πηγαίνω η Ελλάδα μεγαλώνει…
·        Τσιπρας απευθυνόμενος προς τους Έλληνες ομογενείς των ΗΠΑ : «Η χώρα πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια τα τελευταία χρόνια αλλά τώρα μπορεί να πατά ξανά στα πόδια της και να κοιτάζει με αισιοδοξία για τις επόμενες γενιές. Σήμερα στεκόμαστε δυνατοί ξανά. Η οικονομία μας ανακάμπτει και αναπτύσσεται. Τα σύνορα μας είναι ασφαλή. Η διπλωματία μας αναβαθμίζει τη δυναμική της και την παρέμβασή της όλο και περισσότερο μέρα με τη μέρα. Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι η Ελλάδα επέστρεψε».
·        Μη μου ξαναφύγεις πια…
·        Το ινστιτούτο ΕΝΑ: «Αρκεί μια σύνθεση ή ένας συμβιβασμός των θέσεων Γερμανίας και Γαλλίας για το μέλλον της ευρωζώνης, έτσι ώστε να πιστέψουν ξανά οι Ευρωπαίοι πολίτες ότι η ευρωπαϊκή οικοδόμηση έχει γίνει εκ νέου συνώνυμη βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου και διεύρυνσης της δημοκρατίας;».
·        Φυσικά δεν αρκεί, διότι η ανάκτηση της εμπιστοσύνης των πολιτών είναι δύσκολο και μακροχρόνιο έργο το ποίο απαιτεί πολιτικές ,κοινωνικές και οικονομικές  αρχές που έχουν ξεχαστεί ή παραγκωνιστεί…
·        Ο Κάρλες Πουτζντεμόν  αναστέλλει την κήρυξη της ανεξαρτησίας και  προτείνει στον ισπανό πρωθυπουργό Μαριάνο Ραχόι περίοδο δύο μηνών για διαπραγματεύσεις .
·        Στρίβειν δια του αρραβώνος .
·        Financial Times:  Ένα πακέτο μη εξυπηρετούμενων δανείων αξίας 1,2 δισ. ευρώ, από τα οποία το 1,1 αφορά ναυτιλιακές εταιρείες, πουλήθηκε από την Τράπεζα Πειραιώς το 2014 έναντι 300 εκατ. στον όμιλο Libra Group, που προηγουμένως δανείστηκε 200 εκατ. από την... Πειραιώς.
·        Εθισμένοι και βουτηγμένοι μέχρι το μεδούλι…
·        Και ανεξέλεγκτοι…
·        Στ. Θεοδωράκης: «Χρειαζόμαστε ανανέωση και αναγέννηση της προοδευτικής παράταξης. Ένα νέο δυνατό Κίνημα που θα καθορίζει τις εξελίξεις και θα κυβερνήσει! Με τόλμη και όχι με φόβο. Με λύσεις και όχι με ευχολόγια. Και με ενότητα. Κεντροαριστερών, σοσιαλδημοκρατών, κεντρώων, φιλελεύθερων, οικολόγων, αλλά και αυτών που φλερτάρουν με τη ΝΔ ή εγκαταλείπουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Όλων όσοι δηλαδή πιστεύουν ότι δεν έχουμε άλλο χρόνο να χάσουμε»,
·        Ν. Καζαντζάκης: Μάσησες , μάσησες , μάσησες βιβλία. Αγάπησες και παίνεψες την αλήθεια αλλά δεν αντέχεις να την υπηρετήσεις… 

Δεν υπάρχουν σχόλια: