ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Περιφερειακό Συμβούλιο Μαθητών Δυτ. Ελλάδας



Παρουσία του υφυπουργού Δημήτρη Μπαξεβανάκη

Μαθητές του Γυμνασίου Καράτουλα, από την Ηλεία, θα αναλάβουν ρόλους περιφερειακών συμβούλων, στα πλαίσια δράσης που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.


Στην συνεδρίαση των μαθητών το παρών θα δώσει και ο αναπληρωτής υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Δημήτρης Μπαξεβανάκης.

Πρόκειται για τη δράση που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Πάτρας.

Η ειδική συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 09.30 το πρωϊ, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπου τους προσκεκλημένους θα υποδεχτεί ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου  Γιώργος Αγγελόπουλος.
Στόχος είναι, μέσα από τη συγκεκριμένη δράση, να προωθηθεί  η συμμετοχικότητα των αυριανών ενεργών πολιτών και παράλληλα το Περιφερειακό Συμβούλιο, ως κορυφαίο όργανο της Αυτοδιοίκησης, να αποτελέσει ένα ανοικτό βήμα για τους νέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: