ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Δεν σχετίζεται με την εργασία της η δολοφονία...

Ενώ τα συστημικά αντικυβερνητικά ΜΜΕ ανέβασαν στον κολοφόνα τους, το παλαιομοδίτικο έγκλημα με μαχαίρι, σε βάρος υπαλλήλου του ΣΔΟΕ, Δώρας Ζέμπερης αναρτώντας μάλιστα σχετικό βίντεο με τον πατέρα του θύματος να απειλεί ότι θα εκτελέσει με τα ίδια τα χέρια του τον φονιά του παιδιού του, καθώς υποστηρίζει πως δολοφόνησαν την κόρη του διότι  χειρίζονταν υποθέσεις, που απέβησαν μοιραίες γι αυτήν και ζητούσε αυτές οι υποθέσεις να ληφθούν υπόψη από την Αστυνομία ως κατευθυντήρια γραμμή για τις ανακρίσεις που ακολούθησαν, έρχεται η Αστυνομία και ανατρέπει τους αβανταδόρικους για τα ΜΜΕ ισχυρισμούς!


Καμία ένδειξη ότι η δολοφονία σχετίζεται με υπόθεση που ερευνούσε το θύμα, αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ! Και οι εναντιώσεις του χαροκαμένου πατέρα κατά της κυβέρνησης και του... «μπορδέλου κράτους», προφανώς εννοείται του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν τα κανάλια, πάνε στο βρόντο αφού οι έρυνες στρέφονται κατά του φιλικού περιβάλλοντος!

Και απέμεινε έωλη η αντικυβερνητική προπαγάνδα, που σήκωσαν στα ύψη τα τσιράκια των καναλαρχών, που βλέπουν ότι πρέπει να πληρώσουν για να κατέχουν την άδεια σήματος, αλλά δεν θέλουν και υπονομεύουν την κυβέρνηση, προσδοκώντας σε πτώση της!

Η 32χρονη γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη το απόγευμα της Τετάρτης χθες, στο Β’ Νεοκραφείο, κτυπημένη από μαχαίρι πισώπλατα, σύμφωνα με δήλωση του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργο Πιτσιλή, επρόκειτο για υπάλληλο του ΣΔΟΕ.

«Οι υπηρεσίες μας είναι στη διάθεση των διωκτικών αρχών της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να παράσχουν κάθε πληροφορία, που θα μπορούσε να βοηθήσει στη διαλεύκανση του στυγερού αυτού εγκλήματος», υπογραμμίζει ο Διοικητής της ΑΑΔΕ.

Στο φιλικό περιβάλλον πλέον, της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, η οποία δολοφονήθηκε με αγριότητα χθες το απόγευμα, στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών, στρέφονται πλέον οι έρευνες της αστυνομίας, που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Νωρίτερα, αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι δεν προκύπτουν, τουλάχιστον έως τώρα, ενδείξεις ότι η δολοφονία οφείλεται στην επαγγελματική ιδιότητά της και στις υποθέσεις που χειριζόταν η 32χρονη, η οποία εργαζόταν στο Τμήμα Ελέγχων της Α' ΔΟΥ Πειραιά.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η άτυχη γυναίκα δέχθηκε δεκατέσσερις μαχαιριές σχεδόν σε όλο το σώμα της, ενώ έφερε και αμυντικά τραύματα, γεγονός που σημαίνει ότι προσπάθησε να προφυλαχθεί από το μένος του δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: