ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Σ. Φάμελλος, Γ. Τσιρώνης, Κ. Μητσοτάκης στην Πάτρα

Εδώ θα βρείτε το πρόγραμμα του 5ου Πανελλήνιου Συνεδρίου. 


Αύριο Παρασκευή 20 Οκτωβρίου το απόγευμα στις 6:00 μμ στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών ξεκινά το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο "Πράσινη Χημεία και Βιώσιμη Ανάπτυξη".
Στην έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου θα απευθύνουν χαιρετισμό οι Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος και Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης.


Ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος, με αφορμή την παρουσία του στην Πάτρα αύριο Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο χώρο της ΚΟΙΝΣΕΠ “Ανακυκλώνω στη Πήγη” (Καραϊσκάκη 120, Ακτίο Ρίου Πατρών) και συνάντηση με τα μέλη της στις 2:30 μμ το μεσημέρι.

Και ο Μητσοτάκης στην Πάτρα

Ανακοίνωση της ΝΔ μας ενημερώνει ότι ο Πρόεδρός της Κυρ. Μητσοτάκης θα κατέλθει το Σάββατο στην Πάτρα, με τα εξής, που περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων:

«Αφιερωμένο στους Νέους είναι το 2ο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, στην Πάτρα. Και η επιλογή αυτή, βέβαια, μόνον τυχαία δεν έγινε.
Για τη Νέα Δημοκρατία, η επένδυση στη νέα γενιά αποτελεί την πλέον καθοριστική προϋπόθεση για την οικοδόμηση της Ελλάδας του αύριο και βασικό πυλώνα του νέου εξωστρεφούς παραγωγικού μοντέλου, που έχει ανάγκη η χώρα για να ξεφύγει από το σημερινό τέλμα, στο οποίο την έχει βυθίσει η σημερινή αλλοπρόσαλλη Κυβέρνηση.

Στη διάρκεια του Προσυνεδρίου ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει βασικές πτυχές της συνολικής μεταρρύθμισης που επεξεργάζεται η Νέα Δημοκρατία για τη νέα γενιά».




Δεν υπάρχουν σχόλια: