ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Επιμελητήριο Αχαΐας: Συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ μέσω Νικ.Νικ.;



Θόδ. Γιοβάνης: Σκοπός και των δύο (για προσωπικούς προφανώς λόγους) είναι να πληγεί ο Πρόεδρος και τα μέλη της παράταξης Μαρλαφέκα

Ενωτική Παρέμβαση: Τι μπορεί να τους χωρίζει από την παράταξη Μαρλαφέκα, αφού πριν ένα μήνα ακόμη, ήσαν μαζί στην Διοικούσα ομάδα του Επιμελητηρίου;



Τα παρακάτω εκφράζει μέσω της προσωπικής του σελίδας  στο Facebook ο γνωστός πρώην πρόεδρος της ΝΔ Θόδωρος Γιοβάνης και αφορούν τα τεκταινόμενα στον επιμελητηριακό χώρο της Πάτρας, όπου φαίνεται πως κάποιοι για προσωπικά συμφέροντα, με όχημα τον γνωστο Νικ.Νικ., πρόεδρος του θνησιγενούς Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκο Νικολόπουλο κατά κόσμον, και με την κάλυψη που τους παρέχει η κομματική του προέλευση από το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ, επιδιώκουν την εκπαραθύρωση της παράταξης Μαρλαφέκα που που διοικεί το όργανο του εμπορικού φορέα.

Από την αντίθετη πλευρά είναι οι συνεργαζόμενοι μικρομεσαίοι της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ, που προέρχονται από τον ευρύτερο δημοκρατικό χώρο, οι οποίοι θέτουν ερωτήματα σχετικά με την διαφοροποίηση της παράταξης Κρίκη, προερχομένου από το ΠΑΣΟΚ, αλλά εγκλωβισμένου στην Δεξιά. Και θέτουν το ερώτημα: Τι μπορεί να τους χωρίζει από την παράταξη Μαρλαφέκα, αφού πριν ένα μήνα ακόμη, ήσαν μαζί στην Διοικούσα ομάδα του Επιμελητηρίου;

Λέγεται πως εναρκτήριο λάκτισμα αποτέλεσε η μη λήψη θέσης στην Διοίηση του ΟΛΠΑ εκ μέρους τους, κάτι που οδήγησε σε αντιπολιτευτικό οίστρο. Κοινώς, διαφωνίες επί προσωπικού είναι αυτές που... δυναστεύουν την καθημερινότητά τους!   

Και πάνω σε αυτές δομείται η αντιπολιτευτική στρατηγική του Προέδρου της ΝΟΔΕ Αχαΐας με την επικουρία του αδημονούντος για επανεκλογή πρώην βουλευτή της ΝΔ!

«Εμείς δεν έχουμε σχέση με αυτά, που μόνον τις προσωπικές τους διαφορές εκφράζουν. Μας ενδιαφέρουν τα καθημερινά προβλήματα του μικρομεσαίου επιχειρηματία του μόχθου», λένε στην παράταξη ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.

Ωστόσο, εν είδει ενημερωμένου ρεπόρτερ, ο και δικηγόρος Θόδωρος Γιοβάνης, παρουσιάζει τα δρώμενα στον χώρο της Δεξιάς, με τα παρακάτω:
 
Είναι πλέον βέβαιο πως τουλάχιστον δύο υψηλά ιστάμενα στελέχη της τοπικής ΝΔ, ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Αχαΐας Ανδρέας Μαζαράκης και ο πολιτευτής Θανάσης Νταβλούρος στηρίζουν… με τα «μπούνια» την παράταξη Κρίκη για τις εκλογές στο Επιμελητήριο Αχαΐας, η οποία ως γνωστόν έχει τεθεί υπό την «αιγίδα» του ανεξάρτητου βουλευτή και υποτιθέμενου «εχθρού» τους Νίκου Νικολόπουλου! Και ενώ πολιτικά αλλά και προσωπικά, Μαζαράκης και Νταβλούρος… κάνουν πως «δεν γνωρίζουν» τον αχαιό πολιτικό και φυσικά όπου σταθούν και όπου βρεθούν… τον μέμφονται για τις επιλογές του, στην υπόθεση των εκλογών του Επιμελητηρίου, προτίμησαν να «καταπιούν» τις όποιες έχθρες τους και να τον αφήσουν… να «κάνει δουλειά» στηρίζοντας παράλληλα την προσπάθειά του. Παντού, μιλούν για την παράταξη του κατά τα άλλα «πράσινου» (προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ) Παναγιώτη Κρίκη. Φυσικά φροντίζουν να μην αναφέρουν ούτε καν την λέξη «Νικολόπουλος»!
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε
Σχόλια
Theodoros Giovanis
Theodoros Giovanis Οι αποκαλύψεις της εφημερίδας «Κόσμος» για τα ραντεβού που έδιναν με επιχειρηματίες της περιοχής προκειμένου να τους πείσουν για ένταξη στο «νέο ψηφοδέλτιο» φρέναραν λίγο τις «φανερές» κινήσεις τους. Να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ χρησιμοποιούσαν και έπαιρναν τηλέφωνο μπροστά στον υποψήφιο για ένταξη στον συνδυασμό επιχειρηματία, προκειμένου να τον πείσουν! Το περίεργο είναι ότι στην προσπάθειά τους να «αλώσουν» το Επιμελητήριο Αχαΐας, προφανώς για προσωπικό όφελος, δεν διστάζουν να «ενισχύουν» ακόμη και τον βέρο «αντιμητσοτακικό» Νίκο Νικολόπουλο. Η αυριανή παρουσία (σ.σ.: Σάββατο 21 Οκτωβρίου) του Προέδρου της ΝΔ στην Πάτρα, Κυριάκου Μητσοτάκη, αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον μετά το έντονο παρασκήνιο που αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Κόσμος»!
Διαχείριση
 
Theodoros Giovanis
Theodoros Giovanis Σκοπός και των δύο (για προσωπικούς προφανώς λόγους) είναι να πληγεί ο Πρόεδρος και τα μέλη της παράταξης Μαρλαφέκα. Προ ημερών δε, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν με στελέχη της ΝΔ στο Αίγιο, και μέλη της Διοίκησης του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου προτείνοντάς τους να σχηματίσουν αυτόνομο ψηφοδέλτιο το οποίο υποτίθεται θα στηρίξει η ΝΔ και το οποίο μετά τις εκλογές θα συνεργαστεί με το ψηφοδέλτιο Κρίκη που στηρίζει ο Νικολόπουλος, όπως δηλαδή είχε κάνε το 2011 η παράταξη Μαρλαφέκα με την παράταξη Παναιγιάλεια Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση (Τυλιγάδας). Αμέσως μετά (και σίγουρα όχι τυχαία) στο Αίγιο βρέθηκε και το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Αντώνης Κουνάβης, ο οποίος συναντήθηκε με τα ίδια μέλη για να κλειστεί η συμφωνία.
Διαχείριση
 
Theodoros Giovanis
Theodoros Giovanis Την είδηση επιβεβαίωσε μιλώντας στον Max Fm ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Παναιγιάλειας Κίνησης για το Επιμελητήριο Αχαΐας Αριστείδης Τυλιγάδας. Όπως είπε ο Πατρινός επιχειρηματίας Αντώνης Κουνάβης, ένας εκ των ιδρυτών της παράταξης Κρίκη, όντως επισκέφθηκε το Αίγιο, συναντήθηκε με κάποιους επιχειρηματίες και ήθελε να τους πείσει να εγκαταλείψουν την ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, και να «κατέβουν» ως υποψήφιοι με άλλο ψηφοδέλτιο. Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνουν πλήρως το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του «Κόσμου», με τίτλο «ο Νικολόπουλος σέρνει καράβια»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: