ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Ένας Αροάνειος πολίτης τι γύρευε στις... ΗΠΑ;

Έκανε και προεκτάσεις που φθάνουν μέχρι το ΚΚΕ και μάλιστα γαστριμαργικού χαρακτήρα!

Μα τι άλλο από το να αποτιμήσει το ταξίδι του Πρωθυπουργού, όπως κάνουν δηλαδή, όλοι οι Έλληνες αυτές τις ημέρες, μπορούσε να γυρεύει ο Αροάνειος πολίτης στις... ΗΠΑ;
 
Καθώς όλη η Ελλάδα αυτές τις ώρες έχει μετατραπεί σε αμερικανικό πεδίο έπιχειρηματικής έρευνας. Δείτε για θετικό παράδειγμα, την σημερινή εκπομπή στην ΕΡΤ1, αλλά και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, με αποκορύφωμα την αρνητική θέση της γνωστής Λιάνας, που μίλησε για πλήρη παράδοση στους Αμερικανούς!

Τούτος ο Αροάνειος όμως έκανε και προεκτάσεις που φθάνουν μέχρι το ΚΚΕ και μάλιστα γαστριμαργικού χαρακτήρα, αφού εκτιμά ότι: «Η θέση δηλαδή του ΚΚΕ, όπως "κόβω" τα περισσότερα μέλη του Π.Γ. της Κ.Ε., θέλουν τρία κιλά παΐδάκια αρνίσια τη μέρα για προάριστον», αντί «ενός κουλουριού Θεσσαλονίκης ανά τέσσερα άτομα το μήνα».

Από την πλευρά του, ως μόνιμη αντιπολίτευση, προτείνει ο 
Makis Lampros
«Makis Lampros Πέστα Χρυσόσομε!.. Στο μόνο που διαφωνώ είναι η ποσότητα των παϊδακίων που χρειάζεται η Κ.Ε του ντιμημένου... Μόνο ο Γραμματεύς χρειάζεται στην καθησιά του πάνω απο 5 κιλά παϊδάκια!».

Αυτά συμβαίνουν σε μέρος του διαδικτυακού κόσμου, όπου σύμφωνα με εσωτερική ενημέρωση των ΚΟΒ και ΟΒ του ΚΚΕ, που ελήφθη και στην Αχαΐα εκ μέρους της ΚΕ και αφορά «το Διαδίκτυο και την αξιοποίησή του στην επίθεση στο κόμμα», μεταξύ άλλων επισημαίνει ότι: «αυτή η ανωνυμία δίνει την δυνατότητα παρέμβασης προβοκατόρικων μηχανισμών, υπηρεσιών κ.α.».

Και «παρ' όλο που από το 2009 υπάρχει απόφαση για το κλείσιμο προσωπικών ιστοσελίδων, blogg,  σελίδων στο facebook, twitter κ.λ.π., των στελεχών και μελών του κόμματος, το φαινόμενο αυτό συνεχίζεται όσον αφορά μία σειρά περιπτώσεις. Είναι παρόμοιο με την περίπτωση μέλος ή στέλεχος του κόμματος ατομικά να εκδίδει εφημερίδα, περιοδικό κ.λ.π. Αποτελεί εκδήλωση φιλελευθερισμού, οργανωτικής χαλαρότητας, μειωμένης επαγρύπνησης».

Ακόμη:

«Αντανακλά μία αντίληψη που θέτει πάνω από την κομματική ιδιότητα αποιαδήποτε άλλη κομματική ιδιότητα, π.χ. του επθστήμονα, του δημοσιογράφου, του καλλιτέχνη ενώ για το μέλος του Κόμματος πρέπει να συμβαίνει το αντίθετο».

Κι ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την προτροπή του ΠΓ του Κόμματος: «...ανώνυμοι ή με ψευδόνυμο συντάκτες των κειμένων που δημοσιεύονται σε ιστοσελίδες αμαπαράγουν βασικές θέσεις που διατυπώνονται από συστηματικά αντιπολιτευόμενους μέσα στις ΚΟΒ». 

Και προσδιορίζονται οι εχθροί:

«Τέτοιου είδους σελίδες είναι η ιστοσελίδα imprecor, τα μπλογκς mygranma, menokio, sfyrodrepano κ.α. Σε αυτές τις σελίδες δημοσιεύονται άρθρα ή ανοίγονται συζητήσεις σχετικά με την πολιτική του κόμματος, την στάση του στις εξελίξεις κ.λ.π. Επίσης στην φραξιονιστική δραστηριότητα θα πρέπει να συνυπολογιστεί το γεγονός (αφού αποτελεί παρέμβαση στην εσωκομματική συζήτηση μέσω διαρροής) της ανάρτησης του Δοκιμίου Ιστορίας σε ένα μπλογκ και μία ιστοσελίδα. Πρόκειται για το μπλογκ raskolnikov που διατηρεί ο Κώστας Παλούκης, συνδικαλιστής εκπαιδευτικός, προερχόμενος από το χώρο του ΝΑΡ/ΑΝΤΑΡΣΥΑ και την σελίδα alfavita, που διατηρεί ο επίσημος εκπαιδευτικός, στέλεχος του Μ-Λ ΚΚΕ Χρήστος Κάτσικας (αρθρογράφος στην Καθημερινή, στο Νέα κ.λ.π.)».

Και προτείνονται μέτρα «απεντόμωσης» του κόμματος, όπως:

«Καταστατικά μέτρα για μέλη του Κόμματος ή της ΚΝΕ, που συνεχίζουν να διατηρούν ιστοσελίδες ή να συμμετέχουν σε συζητήσεις μέσω διαδικτύου»!

Λαμβάνοντας υπ' όψιν τα παραπάνω και συμπερασματικά, εάν κρίνουμε από τα αποτελέσματα αυτής της υγειονομικής ζώνης προστασίας, που επέβαλε η ηγεσία  στο κόμμα, μάλλον θα τα χαρακτηρίσουμε αναποτελεσματικά, αφού βρίθουν οι συμμετοχές μελών του κόμματος στο... αμαρτωλό διαδίκτυο και οι προσκλήσεις σε... εξομολογητήρια δεν επαρκούν!  

Επειδή όμως το αρχικό μας ερώτημα είναι τι γύρευε ο Αροάνειος πολίτης στις ΗΠΑ, θέτοντας μεταφορικά το ερώτημα, την απάντηση παίρνουμε μέσω του... σατανικού facebook, από την προσωπική σελίδα του δημοτικού συμβούλου Πατρέων και γνωστού ΣΥΡΙΖΑίου Ηλία Γρηγόρη, που φιλοξένησε ενδιαφέρον άρθρο του Κρίτονος Βσιλικόπουλου, με εξ ίσου ενδιαφέροντα ερωτήματα, το οποίο και σας παρουσιάζουμε με την ελπίδα ότι δεν θα καταταχτεί από το Ιερατείο του Περισού και το Istologio G. Mosxou στην κατηγορία των... απεταξάμην!  Αν και οι πληροφορίες που καταφθάνουν περί άλλων συνηγορούν...

 


ΚΥΡΙΩΣ ΕΤΣΙ......ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΞΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ"... και δη "ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ"... ΜΑ(Κ)ΑΚΙΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ FB, TΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 24ΩΡΟ...

Κρίτων Βασιλικόπουλος

«Ο Τραμπ είναι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.
 

Αν είχε χάσει, Πρόεδρος θα ήταν η Κλίντον.
 

Η υπουργός Εξωτερικών που πανηγύρισε τον θάνατο του Καντάφι με τη φράση «πήγαμε, χτυπήσαμε, πέθανε».
 

Η υπουργός Εξωτερικών του Ομπάμα της «αραβικής άνοιξης».
 

Η σύζυγος του Προέδρου Κλίντον που ισοπέδωσε με βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου την Γιουγκοσλαβία.

Του Κλίντον που είχε ως ίνδαλμα τον Τζον Κένεντι που παρέλαβε μια μικρής κλίμακας στρατιωτική παρουσία και την μετέτρεψε σε έναν από τους πιο φονικούς πολέμους του 20ού αιώνα, τον πόλεμο του Βιετνάμ.


Του Κένεντι που διέταξε την δολοφονία του Φιντέλ Κάστρο και ήταν ο επόμενος Πρόεδρος των Δημοκρατικών μετά τον Τρούμαν, ο οποίος έριξε τις δύο ατομικές βόμβες στην Ιαπωνία.
 

Σοβαρή θέση λοιπόν, είναι αυτή που λέει ότι ο σωστός αριστερός δεν πάει ποτέ στις ΗΠΑ-τουλάχιστον μέχρι να εκλεγεί Πρόεδρος η Άντζελα Ντέΐβις, δηλαδή ποτέ.

Και διακόπτει διπλωματικές σχέσεις, αγοράζει όπλα από τον Κιμ, κάνει εξαγωγές φυστικιού Αιγίνης στην Ανταρκτική και τρέφει τον λαό του από τα κέρδη-ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης ανά τέσσερα άτομα το μήνα.


Η θέση δηλαδή του ΚΚΕ, με τη διαφορά ότι όπως «κόβω» τα περισσότερα μέλη του Π.Γ. της Κ.Ε., θέλουν τρία κιλά παΐδάκια αρνίσια τη μέρα για προάριστον.


Τα υπόλοιπα, όπως λέμε στην Αροανία Αχαΐας, είναι του κώλου τα εννιάμερα...».
_____________

Και παρακαλώ, εάν ανάμεσά τους αναγνωρίσετε προερχόμενους από το Ιερατείο, δείχτε επιείκεια. Δεν είναι αναγκαίο να γίνουν στήλες άλατος, ως η γνωστή περίεργη γυναίκα του Λωτ της Παλαιάς Διαθήκης, που παρέβη την θεϊκή εντολή και κοίταξε πίσω της, φεύγοντας από την Χαναάν, την οποία θα κατέστρεφε ο Θεός για την ασωτεία των κατοίκων της!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: