ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Η χολέρα της ΠΟΕΔΗΝ πέρασε και στο χολεροκάναλο

Η χολέρα και η κιτρινίλα που εκπέμπουν τα πουλημένα ΜΜΕ, μέσα από τις συχνότητές τους, εκμεταλλευόμενα τις... χολερικές ανακοινώσεις των εργατοπατέρων του νοσοκομειακού συνδικαλισμού, μετετράπη σε χολέρα κατά φαντασία.  


Σκληρή απάντηση δίνουν ο υπουργός  Υγείας, Ανδρέας Ξανθός και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για χολέρα στο  Γ.Ν. Έλενα Βενιζέλου.

«Αυτή η ιστορία με τη "χολέρα" στο Έλενα είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής, της επίδειξης ανωτερότητας και του  σεβασμού στα συνδικαλιστικά όργανα που έχει δείξει μέχρι τώρα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας» αναφέρουν και προσθέτουν:

«Η πολιτική αλητεία, η χυδαιότητα, η διασπορά ψευδών ειδήσεων, η τρομοκράτηση του πληθυσμού, η δημιουργία ανασφάλειας απέναντι στο δημόσιο σύστημα υγείας, θα αντιμετωπιστούν δραστικά με κάθε νόμιμο τρόπο.

Το υπουργείο Υγείας είναι υποχρεωμένο πλέον να προστατεύσει την αξιοπιστία και αξιοπρέπεια του δημοσίου συστήματος υγείας και των ανθρώπων του».

Χθες στο θέμα είχε αντιδράσει μέσω facebook ο Π. Πολάκης, γράφοντας κατά του πρόεδρου της ΠΟΕΔΗΝ, σχετικά με την ανακοίνωση περί χολέρας στο μαιευτήριο "Έλενα":

Δείτε τι έγραψε στο Facebook:

Χολέρα , πανούκλα ,σφαή και τραμουντάνα σ εχει πιάσει Γιαννακο που χάνεις τη πλειοψηφια .
Ψάξε στους υπονόμους κάτω Απ το βοθροκαναλο του Φαλήρου να δεις μικρόβια και σαπροφυτα που θα βρεις .....
.....λοιμωξιολόγε της παπαρολογιας....



Δεν υπάρχουν σχόλια: