ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Ανδρέας Ριζούλης: Η αξιολόγηση θα κλείσει ομαλά!

Η συνομιλία στο link μεταξύ 1:20:30-1:40:00 

Προσκεκλημένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μαζί το Σαββατοκύριακο» ο Ανδρέας Ριζούλης μίλησε, μεταξύ άλλων, για το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ. 

Τόνισε ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε καλύτερη θέση από ότι στο παρελθόν γι αυτό και υπάρχει για πρώτη φορά συνάντηση σε επίπεδο Πρωθυπουργών με τη νέα ηγεσία των ΗΠΑ. 

Το μήνυμα που περνά η Ελληνική πλευρά είναι ότι η χώρα εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της, η αξιολόγηση θα κλείσει ομαλά καθιστώντας την ελκυστικότερη για επενδύσεις ενώ θα συνεχίσει να αποτελεί πόλο ασφάλειας στην περιοχή της Μεσογείου εκμεταλλευόμενη την γεωπολιτική της θέση.

Για συγκεκριμένα επενδυτικά παραδείγματα όπως το Ελληνικό, η El Dorado, η BlackRock, ο Ανδρέας Ριζούλης τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση αντιμετωπίζει προβλήματα δεκαετιών, ενώ επαναδιαπραγματεύτηκε τις συμβάσεις προστατεύοντας το δημόσιο συμφέρον.   

Τέλος, ανέφερε, ότι η Ελλάδα συνεχίζει να αποτελεί ασφαλή χώρα και για τους ξένους επισκέπτες και για τους Έλληνες πολίτες ενώ το αίσθημα ασφάλειας είναι  καλύτερο στο παρελθόν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: