ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Χωρίς διαδικασία στην Ξερόλακκα τα κατασχεμένα


Άλλη μία θλιβερή πρωτιά στην Ξερόλακκα.




Καταστροφή
κι ότι προκύψει!

ΡΑΠ-ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ: Είναι εγκληματικό να οδηγούνται σε χώρο αποκομιδής απορριμμάτων υλικά όπως πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες, όπλα. Δεν μπορεί να γίνεται πλιάτσικο  με τη ζωή των εργαζομένων

 

Ενώ ο υπ. Σταύρος Κοντονής φέρεται διατεθειμένος να ξεκαθαρίσει την υπόθεση του εργατικού ατυχήματος στην Ξερόλακκα, θέση επί του ζητήματος παίρνουν και οι παρατάξεις  ΡΑΠ Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη και Αγωνιζόμενοι Πολίτες,   οποίες με κοινή ανακοίνωσή τους απαιτούν  «πλήρη και σε βάθος διερεύνηση  των συνθηκών και των αιτιών του τραγικού εργατικού ατυχήματος».



Και τονίζει: 
 
«Η διαχείριση και η καταστροφή των κατασχεμένων δεν μπορεί να γίνεται με το κιλό! Χωρίς κατάλογο περιγραφής ονομαστικό και έγγραφο παράδοσης και παραλαβής».

Αναλυτικότερα με την ανακοινωσή της αναφέρει:



«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για το βαρύ τραυματισμό του συνάδελφου εργαζόμενου στη καθαριότητα του δήμου και την αμέριστη συμπαράσταση μας σε αυτόν και την οικογένεια του.

Απαιτείται η πλήρης και σε βάθος διερεύνηση  των συνθηκών και των αιτιών του τραγικού εργατικού ατυχήματος.

Απαιτείται να χυθεί άπλετο φως και να αποδοθούν ευθύνες προς πάσα κατεύθυνση.
 Η  μέχρι στιγμής σιωπή των υπευθύνων των δικαστηρίων για το είδος των υλικών κατάσχεσης που «απέστειλαν ελαφρά τη καρδία» στη ΞΕΡΌΛΑΚΑ για καταστροφή είναι προβληματική και προδήλως εγκληματική. Η διαχείριση και η καταστροφή των κατασχεμένων δεν μπορεί να γίνεται με το κιλό! Χωρίς κατάλογο περιγραφής ονομαστικό και έγγραφο παράδοσης και παραλαβής.

Είναι εγκληματικό να οδηγούνται σε χώρο αποκομιδής απορριμμάτων υλικά όπως πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες, όπλα . Δεν μπορεί να γίνεται πλιάτσικο  με τη ζωή των εργαζομένων.

Ο εισαγγελέας έχει το λόγο και μάλιστα έχει καθυστερήσει.

 Ο Δήμος οφείλει να φωτίσει όλες τις πλευρές αυτής της περίεργης υπόθεσης που στοίχισε τον ακρωτηριασμό ενός εργαζόμενου και μόνο από τύχη δεν συνέβη κάτι τραγικότερο.

Οφείλει να ανατρέξει στις διαδικασίες παράδοσης και παραλαβής και πως τηρούνται, καθώς και στην ενημέρωση και τη τήρηση των μέτρων ασφαλείας και προστασίας των εργαζομένων.
 Οι εργαζόμενοι δεν είναι αναλώσιμοι»

Δεν υπάρχουν σχόλια: