ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Χριστιανική Στέγη: Έναρξη χειμερινών δραστηριοτήτων

 
Επίσημη Έναρξη των Χειμερινών Δραστηριοτήτων της Χριστιανικής Στέγης Πατρών πραγματοποιείται με την παρουσία του Σεβασμ. Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου. Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στις 7:00 μ.μ. στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων της Χριστιανικής Στέγης Πατρών.


Ενσωματωμένη εικόνα 1


Η Χριστιανική Στέγη Πατρών, είναι ορθόδοξο σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα,  λειτουργεί στην πόλη μας, πάντα κάτω από την σκέπη και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Χρυσοστόμου καθώς και των αειμνήστων προκατόχων του, πολλές δεκαετίες τώρα στην πόλη των Πατρών και εκτός από το ορθόδοξο κατηχητικό της έργο που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες, κατά τις εβδομαδιαίες συναντήσεις τους, έχει να επιδείξει έντονο φιλανθρωπικό αλλά και κοινωνικό χαρακτήρα. 

Ενδεικτικά αναφέρεται η διοργάνωση ομιλιών και ημερίδων από διακεκριμένους ομιλητές, εορταστικών εκδηλώσεων, οι επισκέψεις σε ιδρύματα και νοσοκομεία της πόλώς μας, η διοργάνωση αιμοληψιών σε συνεργασία με τα νοσοκομεία της περιοχής , καθώς και πνευματικές εκδρομές και ιεραποστολικές εξορμήσεις σε διάφορα μέρη εντός και εκτός Ελλάδος. Την περίοδο του καλοκαιριού η Χριστιανική Στέγη Πατρών οργανώνει και λειτουργει κατασκηνώσεις Ορθοδόξων παιδιών και νέων στις κατασκηνώσεις "ΤΙΒΕΡΙΑΣ" στην περιοχή Ρίζα Ναυπακτίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: