ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Ο Δήμος Πατρέων τιμά την 44η Επέτειο του Πολυτεχνείου




Με την ευκαιρία της 44ης επαιτείου των αγώνων των παιδιών του Πολυτεχνείου, ο Δήμος Πατρέων τιμά τους νεκρούς των με τριήμερες εκδηλώσεις που αναφέρονται στην παρακάτω ανακοίνωση:
«ΣΤΙΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ συμπληρώνονται 44 χρόνια από τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου.
Τα συνθήματα «Έξω το ΝΑΤΟ», «Έξω οι βάσεις» είναι και σήμερα επίκαιρα.
Οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή μας, εγκυμονούν μεγάλους κινδύνους. Η εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού κ. Τσίπρα στις ΗΠΑ, βαθαίνει.

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες και δημοσιεύματα, καταδεικνύουν ότι η βάση του Αράξου, έχει προετοιμαστεί για την αποθήκευση πυρηνικών όπλων των Αμερικανών.
Η φετινή επέτειος του Πολυτεχνείου, αναδεικνύει την ανάγκη να δυναμώσει η πάλη του λαού και της νεολαίας, ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.
Ο Δήμος Πατρέων στο πλαίσιο του φετινού αγωνιστικού γιορτασμού για την επέτειο της εξέγερσης του Νοέμβρη του 1973, διοργανώνει τα εξής:
v Την Πέμπτη 16 Νοέμβρη στις 9 το βράδυ, στην αίθουσα «Αίγλη» (Veso Mare), διοργανώνεται εκδήλωση με θέμα: Το χρονικό των ημερών.  
Το πρόγραμμα της βραδιάς, περιλαμβάνει:
-Ομιλία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνας Γεροπαναγιώτη
- Συναυλία από τη Λαϊκή Ορχήστρα του Χορευτικού Τμήματος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων
-Χορευτικό πρόγραμμα, αφιερωμένο στην εξέγερση του Νοέμβρη του ‘73
-Ενδιάμεσα θα διαβάζεται το χρονικό των ημερών και θα προβάλλονται σχετικά βίντεο, φωτογραφίες, ενώ θα διαβάζονται και κείμενα που αφορούν τα γεγονότα που προηγήθηκαν και ακολούθησαν της εξέγερσης.
v Την Παρασκευή 17 Νοέμβρη στις 10 π.μ. θα γίνει κατάθεση στεφανιών στο χώρο του Παραρτήματος  και της παλιάς Ασφάλειας. Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, συνοδευόμενος από δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους, θα καταθέσει στεφάνι στο χώρο του πρώην Παραρτήματος του Πανεπιστημίου. Στη συνέχεια (10.15 π.μ.), θα πορευτούν στο χώρο που στεγαζόταν η παλιά Ασφάλεια. Εκεί, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, θα καταθέσει στεφάνι, τιμώντας τους αγωνιστές που βασανίστηκαν κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής δικτατορίας.
v Η Δημοτική Αρχή, την Παρασκευή 17 Νοέμβρη θα συμμετέχει στην συγκέντρωση και πορεία που διοργανώνουν στις 6 μμ στην πλατεία Γεωργίου, οι φοιτητικοί σύλλογοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: