ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Στα κρύα του λουτρού έμειναν ΓΣΕΕ και ΕΚ Πάτρας


Αποπέμφθηκε, λόγω δικαστικής εκκρεμότητας, ο εκλεκτό τους Δημ. Καραγεωργόπουλος προαλοιφόμενος για την επανεκλογή του στα όργανα των παραπάνω φορέων


 Στα κρύα του λουτρού έμειναν ΓΣΕΕ και ΕΚ Πάτρας που στήριξαν τον εκλεκτό τους Δημ. Καραγεωργόπουλο προαλοιφόμενο για την επανεκλογή του στα όργανα των παραπάνω φορέων. Μετά από μαραθώνιες κόντρες που έφθασαν μέχρι την κλήση της Αστυνομίας, στο ΕΚ Πάτρας καταγράφηκαν σκηνές που καταβαραθρώνουν το κύρος του συνδικαλισμού. Η αστυνομία τελικά αποχώρησε τη αιτήσει ψυχραιμότερης σκέψης που επικράτησε στο συνδικαλιστικό χώρο.

Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ανοικτοί δικαστικοί λογαριασμοί του εκλεκτού των καθώς το Πρωτοδικείο έκανε δεκτή την προσφυγή τριτανακοπή του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων διά του δικηγόρου Δημ. Ρήγα, του σωματείου Μαγείρων διά του δικηγόρου Αγγ. Μπίκα και τριών ακόμη σωματείων του ΠΑΜΕ διά του δικηγόρου των Γ. Κουκούλη, που πρόβαλλαν αίτημα για μη συμμετοχή στις εκλογές του ΕΚ Πάτρας του σωματείου  Ιδιωτικών Υπαλλήλων (Δημ. Καραγεωργόπουλος) το δικαστήριο εδέχθη ότι οι εκλογές που διενήργησε δεν ήταν σύνομες καθώς και ότι αυτό το σωματείου λειτουργεί με ομόσπονδο χαρακτήρα και άρα δεν μπορεί να γίνει δεκτό στη διαδικασία των εκλογών άλλου δευτεροβάθμιου οργάνου, σύμφωνα με τον Ν.1264/82.

Υπέρ Καραγεωργόπουλου παρενέβησδαν η ΓΣΕΕ, της οποίας είναι εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου, το ΕΚΠ, του οποίου κρατά τη θέση του ταμία και εκπρόσωπος της μειοψηφίας του Σωματείου Εμπροϋπαλλήλων.

Κι ωστόσο τούτα αγνοήθηκαν απο την πλειοψηφία του ΕΚΠ, που ανάλαβε παρανόμως να νομιμοποιήσει την συμμετοχή του σωματείου αυτού, λόγω  συγγένειας της συνδικαλιστικής ομερτά ΠΑΣΚΕ.

Γι αυτό μεγάλη ένταση  εκδηλώθηκε στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας ενώ δεν έλειψαν και τα σπρωξίματα ανάμεσα σε συνδικαλιστές, αφού αντέδρασαν οι συνασπισμένες παρατάξεις της μειοψηφίας των αντιπροσώπων, για την παρουσία στελεχών της ΠΑΣΚΕ (Δημήτρη Καραγεώργοπουλο κ.α.) και την πρόθεση της πλειοψηφίας να κάνει  εκλογές για την Εφορευτική Επιτροπή χωρίς εγκεκριμένα μητρώα ψηφισάντων.

Μάλιστα εκπρόσωπος της δικαστικής Αρχής νομιμοποίησε τη διαδικασία και αυτό προκάλεσε την αντίδραση των υπολοίπων παρατάξεων.

Τελικά υπήρξε συμφωνία στις εκλογές για την Εφορευτική Επιτροπή να γραφτούν όλα τα σωματεία εκτός εκείνου των αποκλειστικών νοσοκόμων του ΠΓΝΠ το οποίο έκανε εκλογές χωρίς δικαστικό αντιπρόσωπο και της Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων με πρόεδρο τον Δ. Καραγεωργόπουλο για την οποία υπάρχει δικαστική απόφαση, όπως αναγράφεται στην αρχή του θέματος.

Σύμφωνα με συνδικαλιστικούς κύκλους, προσκείμενους ο αποκλεισμός Καραγεςωργόπουλου συμπαρασύρει και το σωματείο του, το οποίου αποκλείεται εξ αντικειμένου σε εκλογική διαδικασία οποιουδήποτε άλλου δευτεροβάθμιου οργάνου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: