ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Σε λίγο στα κεραμίδια θ' ανέβει ο Τράγκας




Τι έχει ο Τράγκας και ουρλιάζει δύο ημέρες τώρα που τον ακούω, παρεμπιπτόντως, από τα ερτζιανά των «Παραπολιτικών» και το στόμα του βγάζει φωτιές για την εταιρία έρευνας της κοινής γνώμης υπό την ονομασία Focus, η οποία όπως διατείνεται ο Γιώργος Τράγκας τον αδικεί, για την κυβέρνηση που δεν χειραγωγεί την εταιρία υπέρ του, για τον φίλο του τον Χίο που δεν του δίνει πρωτιές η εταιρία κ.α. Απειλεί με παραπομπή στο δικαστήριο, ακόμη και με εκτόξευση πυραύλων...

Ουρλιάζει πως τους έδωσε χαμηλά ποσοστά  μετά από διαπίστωση κατά την έρευνά της η Focus και αυτό έχει επίδραση στην εργασία του καθώς κατευθύνεται εντέχνως το διαφημιζόμενο κοινό προς άλλες ραδιοφωνικές εταιρίες, έχουσες μεγαλύτερη ακροαματικότητα.
Αλλά όπως ο ίδιος διαβεβαιώνει , αυτός είναι και το πρώτο κλαρίνο στο χορό της ραδιοφωνίας, αλλά κακούργα τύχη, αυτό είναι άδικο να γίνεται, αφού πρέπει να το γνωρίζει και η κυρία Φώφη της Focous,  της οποίας το μαιηλ δίνει στους ακροατές του για να την ενοχλούν με μαζική αποστολή μηνυμάτων διαμαρτυρίας υπέρ Τράγκα.
Και τούτο διότι αντιθέτως αναμένει κοφτήρι να πάρει το λαιμό του από την 1-1-2018, σύμφωνα με την ενημέρωση της εργοδοσίας των «Παραπολιτικών». Τον πετάνε δηλαδή, σαν την τρίχα από το ζυμάρι!
Αναρωτιέμαι, πέρασε ποτέ από το μυαλό του φωνακλά παρουσιαστή το ενδεχόμενο ο κόσμος να έχει γίνει πιο απαιτητικός στην ενημέρωσή του και να προτιμά ήπιες, αλλά πειστικές απαντήσεις στα ζητούμενά του;
Αλίμονο εάν συνειδητοποιήσει πως πέρασε η εποχή που  ανέδειξε σε κατευθυντήριο κινητήρα της πολιτικής ζωής του τόπου, αυτόν και τους ομοίους του, που κάποιοι εξ αυτών αποτέλεσαν κακιά σχολή για τους νέους δημοσιογράφους!
Τότε είναι που θα αφήσει το μικρόφωνο και θα πάρει τηλεβόα ανεβασμένος στα κεραμίδια!  Και από εκεί... όποιον πάρει ο χάρος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: