ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Στο μεϊντάνι από ΠΑΣΟΚ οι Χατζηλάμπρου, Πετρόπουλος!

«Εµείς δεν κάνουµε πολιτική µε καταγγελίες και ψηφίσµατα» είπε ο Περιφερειάρχης ΔΕ Απόστ. Κατσιφάρας. Ποιο στίγμα όμως, αφού η πραγματικότητα είναι... ξεροκέφαλη κι επιμένει. Αυτό τουλάχιστον δείχνει η τακτική του στην περίπτωση των υποτιθέμενων πλειστηριασμών για την Α΄ κατοικία. Κι ας έχει χίλιες φορές ειπωθεί από κυβερνητικά στελέχη και από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Πολύ περισσότερο που μέχρι 300 χιλ ευρώ οι περιουσίες θα προστατευτούν από πλειστηριασμούς! Άρα ο στόχος είναι οι στρατηγικοί κακοπληρωτές, οι μπαχτατζήδες! Δίπλα του ο Βασ. Χατζηλάμπρου, που επιστρατεύτηκε αρωγός στο εγχείρημα του νέου ΠΑΣΟΚ της Φώφης!



Περίεργη ταύτιση
στον «Άγ. Ανδρέα»

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ» ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ


"Για οικογένειες με δύο παιδιά,
για εισόδημα 6000 ετησίως θα δοθεί ενίσχυση 900 ευρώ,
για εισόδημα 12.000,  ενίσχυση 700 ευρώ και
για εισόδημα 18.000 ενίσχυση ύψους 500 ευρώ.

 Για ένα νοικοκυριό που αποτελείται από ένα ζευγάρι χωρίς παιδιά,
για εισόδημα 4500 ευρώ θα δοθεί ενίσχυση 675 ευρώ,
για εισόδημα 9000 ευρώ, ενίσχυση 525 ευρώ
και για εισόδημα 13.500, ενίσχυση 375 ευρώ.
 

Ενώ και για τα μονοπρόσωπα νοικοκυριά,
για όσους έχουν ετήσιο εισόδημα 3000 ευρώ, δίδεται ενίσχυση 450 ευρώ
για εισόδημα 6000 ευρώ, ενίσχυση 350 ευρώ
και για εισόδημα 9000, ενίσχυση 250 ευρώ".

Άλλος για την προστασία της πρώτης κατοικίας; Τρέξατε προλάβατε. Όπου να 'ναι επίκειται αναθεώρηση Συντάγματος. Τουλάχιστον να προστατεύσουμε και συνταγματικώς, από την άπονη κυβέρνηση τωνηλεκτρονικών πλειστηριασμών, τους μπαχτατζήδες που έχουν κάτι χρόνια  να πλησιάσουν σε δημόσιο ταμείο για να εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους... 

Φυσικά και υποφέρουν από την τσέπη τους που είναι γεμάτη... καβούρια! Μήπως, όμως, χρειάζεται να προστρέξουν σε αίτηση προσφοράς νοσηλευτικών υπηρεσιών στον «Άγ, Ανδρέα»;

Κι έπειτα τι νομίζατε;  Θα μπορούσε να λείψει ο Μάρτης από την Σαρακοστή; (Σ.σ: Όπου Μάρτης κι εκείνος ο γνωστός... δουλευταράς του νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας, ο εργατοπατέρας ντεε! Που θα έριχνε από τη γέφυρα του Ρίου τον Πρωθυπουργό...).

Ενημερωτικό δελτίο της Περιφέρειας ΔΕ, μας πληροφορεί για την "κάψα" του περί των πλειστηριασμών Α' κατοικίας, από την κακούργα κυβέρνηση και φυσικά από τον υπουργό της Παύλο Πολάκη. Αλήθεια τα ξέρει αυτά ο.... Κρητίκαρος για τον αρπάξει από το γιακά; 

Και για να τους υπενθυμίσει ότι έχει υπάρξει δέσμευση της κυβέρνησης άπειρες φορές, πως δεν θα μπουν σε πλειστηριασμό οι πρώτες κατοικίες και ούτε άλλη περιουσία έως το ύψος των 300.000 ευρώ.

Σύμφωνα λοιπόν με την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας

«Στο νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας» βρέθηκε την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, στα πλαίσια της κινητοποίησης της Περιφέρειας για την συλλογή υπογραφών, προκειμένου να αλλάξει ο νόμος και να μην κινδυνεύσει η οικογενειακή στέγη από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.  

Ο Απόστολος Κατσιφάρας συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη  Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δημήτρη Δριβίλα, την βοηθό Περιφερειάρχη σε θέματα  κοινωνικής αλληλεγγύης και άρσης ανισοτήτων  Αναστασία Τογιοπούλου και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Σπύρο Καπράλο, συναντήθηκε στο αμφιθέατρο του νοσηλευτηρίου με τους προϊσταμένους και τους διευθυντές των τμημάτων , στους οποίους αναλύθηκε η κινηματική πρωτοβουλία της Περιφέρειας ώστε να διασωθούν πολίτες και οικογένειες από τις διαδικασίες των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που ξεκινούν σύντομα.

«Αποτελεί μείζον κοινωνικό, πολιτικό και νομικό ζήτημα. Η στιγμή είναι καθοριστική για την συνένωση όλων των δυνάμεων, καθώς οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και η συνταγματική αναθεώρηση προχωρούν και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με αποτελεσματικό τρόπο το θέμα. Πρέπει να προστατεύσουμε τα σπίτια των πολιτών. Καμιά οικογένεια δεν πρέπει να βρεθεί στο δρόμο», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Κατσιφάρας.

Όλοι οι παριστάμενοι θεώρησαν επιβεβλημένη την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, για την θωράκιση των πολιτών, αλλά και την απαιτούμενη νομοθετική ρύθμιση. Υπέγραψαν το σχετικό κείμενο και παρέλαβαν έντυπα, ούτως ώστε να μοιραστούν στο προσωπικό των τμημάτων τους για να υπογράψει.

Από πλευράς του σωματείου των εργαζομένων στην συνάντηση παρέστησαν ο πρόεδρος του σωματείου «Ιπποκράτης» , Κώστας Πετρόπουλος και το μέλος Βασίλης Χατζηλάμπρου».  

ΕΡΩΤΗΣΗ του Istologiou G. Mosxou:

Η αναφορά της παρουσία του Κ. Πετρόπουλου, ως συνδικαλισταρά του "Ιπποκράτη" στην συνάντηση της Περιφέρειας «με τους προϊσταμένους και τους διευθυντές των τμημάτων» είναι κατανοητή, αφού υπάρχει κομματική συγγένεια μεταξύ αυτού και του κλιμακίου της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας. Σπλάχνα του ΠΑΣΟΚ άπαντα.  Και εξ άλλου ως συνδικαλιστής τυγχάνει και τύποις προϊστάμενος ή διευθυντής κατά την  ΠΑΣΟΚική αντίληψη περί συνδικαλισμού, δυστυχώς!

Όμως, η αναφορά της  παρουσίας του Βασίλη Χατζηλάμπρου και μάλιστα με έντονα γράμματα,  ως προς τι γίνεται, αφού η σύναξη έγινε «με τους προϊσταμένους και τους διευθυντές των τμημάτων»;  Μπορεί να απαντήσει κανείς, απλά για να ενημερωθούμε;

Πάντως, ούτε διευθυντής είναι, μήτε προϊστάμενος, αλλά και ουδέ μία ΠΑΣΟκική συγγένεια έχει!

Καημένε Βασίλη. «Παπάς κρεμάμενος έγραφε κι απόγραφε»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: