ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Φώφη: Δεν είναι ώρα να διαλύσουμε τα κόμματά μας!

Ως την πρώτη οργανωμένη κοινωνική αντίδραση στις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, ως μία πράξη αντίστασης, χαρακτήρισε η Φώφη Γεννηματά, νεοεκλεγείσα πρόεδρος του νέου ενιαίου φορέα στην Κεντροαριστερά, τη μαζική συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές, μιλώντας στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜA fm, του δημοκράτη Θέμου, που έχει χιλιοθεραπεύσει κάθε χρυσαβγίτικο στοιχείο από τις στήλες της εφημερίδας του!


Κι έτσι δεν θα δεχθεί συνεργασία με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, διότι συγκυβερνά με τον ακροδεξιό Καμμένο! Αυτά, ενώ δεν ενβοχλήθηκε από τη συνεργασία του ΠΑΣΟΚ Βενιζέλου, Γιωργάκη μτους Βορίδηδες της ΝΔ κια τον Άδωνι!

Σχετικά με τα επόμενα βήματα, μετά την εκλογή της, για το ιδρυτικό συνέδριο του νέου φορέα, η κ. Γεννηματά σημείωσε ότι η προοδευτική παράταξη είναι πολλαπλά κερδισμένη, δεν θα μπορούσε να ανοίξει η διαδικασία αν δεν έθετε και τον εαυτό της σε κρίση και θα πορευτεί με σίγουρα βήματα και όχι με άλματα στο κενό. «Με συνεννόηση όλων» επισήμανε, υπογραμμίζοντας: «Το βάρος θα πέσει στον νέο ενιαίο φορέα, εκεί θα παίρνονται οι αποφάσεις. Δεν είναι, όμως, στιγμή να μιλήσουμε για κατάργηση κομμάτων, διάλυση κομμάτων».

«Ελπίζω», είπε ο κ. Τσίπρας, «η εκλογή της κας Γεννηματά να συμβάλει στη βελτίωση των σχέσεων και στο διάλογο μεταξύ των προοδευτικών δυνάμεων στη χώρα μας, όπως ήδη γίνεται σε όλη την Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: