ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Η Ανεξαρτήτη Ενωτική Κίνηση στο τιμόνι των Εμπόρων

Εκλογές της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας διεξήχθησαν χθες Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Αλλαγή σελίδας  μετά τις εκλογές της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας, Ιονίων Νήσων, για την ανάδειξη νέου ΔΣ και ΕΕ, όπως και για την εκλογή Αντιπροσώπων στην ΕΣΕΕ.

Κατά τις εκλογές που διεξήχθησαν χθες 19 Νοεμβρίου 2017, η  «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ» με επικεφαλής τον κ. Βαγενά Γεώργιο κατήγαγε νίκη πρωτιάς με συντριπτική πλειοψηφία, παίρνοντας τις 15 έδρες στο  17μελές ΔΣ, ενώ ακολούθησε ο συνδυασμός «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ» καταλαμβάνων τις απομένουσες 2 έδρες.

Αξιοπρόσεχτο στοιχείο είναι η συμμετοχή ψηφοφόρων που έφθασε στο 95%, καθώς σύμφωνα με την άποψη του συνδυασμού, κύριοι παράγοντες που σήκωσαν τους εμπόρους από τις καρέκλες τους είναι το ασφαλιστικό ζήτημα, αυτό του επιμερισμού των χρεών τους σε εκατόν είκοσι δόσεις, το ακατάσχετο του επαγγελματικού λογαριασμού των και η προστασία της επαγγελματικής τους στέγης.



Οι αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδας, Ιονίων Νήσων διεξήχθησαν στα γραφεία του Ε&Ε Συλλόγου Πάτρας όπου έγιναν και η γενική συνέλευση και η εκλογική διαδικασία.



Τις επόμενες ημέρες  αναμένεται να συνέλθει σε Σώμα το νέο Δ.Σ., το οποίο όπως αναμένεται, θα είναι της άποψης του Ε&ΕΣ  Πατρών, που με σοβαρότητα και επιτυχία, όπως συμπεραίνετα από το αποτέλεσμα,  διοικεί τον Σύλλογο.

Για την επιτυχία του ψηφοδελτίου Βαγενά, ο σημερινός πρόεδρος του Ε&ΕΣΠ Γιώργος Ρώρος, αλλά και επιτυχών Γ. Βαγενάς, σημειώνουν στην προσωπική τους σελίδα στο fb τα παρακάτω: 


Εκλογές στην Ομοσπονδία. Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος. Ανεξαρτήτη Ενωτική Κίνηση 15 έδρες, Αγωνιστική Συνεργασία 2 έδρες. Η προσπάθεια χρόνων έφερε αποτέλεσμα Ομοσπονδία Ενωμένη και διεκδικητική. Με νέους ανθρώπους που μαζί με την εμπειρία των παλιών αποτελούν εκρηκτικό μείγμα. Καλο ξεκίνημα με αρχές, ήθος και οραμα. Πάμε...


ΤΕΛΙΚΑ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΡΙΣΕ ΣΕΛΙΔΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ. Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΒΑΓΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟ ΕΛΑΒΕ 15 ΕΔΡΕΣ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 17. Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΣ ΕΞΕΛΕΞΕ 90 ΕΔΡΕΣ ΣΤΗΝ Ε.Σ.Ε.Ε. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ


Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας και τα αναλυτικά αποτελέσματα που ολοκληρώθηκαν, οι υποψήφιοι που εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας είναι οι παρακάτω: 

01. Βαγενάς Γεώργιος ΠΑΤΡΑ
02. Ρώρος Γεώργιος ΠΑΤΡΑ
03. Σπυρόπουλος Σπυρίδων ΑΙΓΙΟ
04. Καλοθέου Αντώνιος ΑΡΓΟΣ
05. Ζαφειρόπουλος Κωνσταντίνος ΠΑΤΡΑ
06. Λευκαδίτης Γεώργιος ΠΑΤΡΑ
07. Χαβέλης Νικόλαος ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
08. Νιφοράτος Ιάκωβος ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ
09. Σιαψάλης Νικόλαος ΑΜΑΛΙΑΔΑ
10. Παπαδόπουλος Χαράλαμπος ΑΙΓΙΟ
11. Πασιόπουλος Κωνσταντίνος ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
12. Γεώργαρης Βασίλειος ΚΟΡΙΝΘΟΣ
13. Σαρματζής Κωνσταντίνος ΦΙΛΙΑΤΡΑ
14. Φλώρος Παναγιώτης ΣΠΑΡΤΗ
15. Μπουζιάνου Μαγδαλινή (Λίλυ) ΖΑΚΥΝΘΟΣ
16. Γρηγορόπουλος Σταύρος ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ - ΙΘΑΚΗ
17. Καγιάφας Μιλτιάδης ΠΑΤΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: