ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Σε διαβούλευση η Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης




Τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση το ν/σχέδιο για την Κύρωση της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης για την Πρόληψη και την Καταπολέμηση της Βίας κατά των γυναικών και της Ενδοοικογενειακής Βίας

Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε στις 17/11/2017 η νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, υπό τον τίτλο: «Κύρωση της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης για την Πρόληψη και την Καταπολέμηση της Βίας κατά των γυναικών και της Ενδοοικογενειακής Βίας και προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας».(Σ.Σ.: Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης).
Υπενθυμίζεται ότι στη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων συγκροτήθηκε Ομάδα Διοίκησης Έργου με τη συμμετοχή εκπροσώπων Υπουργείων και Φορέων και αποστολή τον εντοπισμό των σημείων διάστασης μεταξύ εσωτερικού δικαίου και Σύμβασης και πρότασης σχετικού Εφαρμοστικού Νόμου.
Η Ομάδα ολοκλήρωσε τις εργασίες της και διαμόρφωσε τις προτάσεις της σε Πόρισμα, το οποίο η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, Φωτεινή Κούβελα, κατέθεσε στις 21/12/2016 στη Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Η διαβούλευση βρίσκεται στο διαδικτυακό τόπο διαβουλεύσεων του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=8956  και θα ολοκληρωθεί  την 1η Δεκεμβρίου και ώρα 14.00.
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων καλούν όλους τους πολίτες (γυναίκες και άντρες) να συμμετάσχουν στη δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση, διατυπώνοντας τις απόψεις και τις παρατηρήσεις τους στις σχετικές ρυθμίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: