ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Στο εδώλειο του κατηγορουμένου ο Αμβρόσιος!

Από αυτόν τον αρχιερέα της συκοφαντίας και της διαβολής ζήτησε και πήρε η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, την υπογραφή του, για να περάσει  η πρωτοβουλία τους κατά της κυβέρνησης, με αφορμή τους πλειστηριασμούς. Τώρα παραπέμπεται σε δίκη για προσβολή προσώπων. Δεν απομένει παρά να δούμε και την Περιφέρεια ΔΕ να του συμπαρασταθεί καταθέτοντας για το ακέραιο του χαρακτήρος του. Αυτά πράγματα είναι ανταποδοτικά, μην το ξεχνάμε!
΄
Μετά από μήνυση εννέα πολιτών, με αφορμή υβριστικά και ομοφοβικά σχόλιά του


Σε δίκη παραπέμπεται ο μητροπολίτης Αμβρόσιος, μετά από μήνυση εννέα πολιτών, με αφορμή υβριστικά και ομοφοβικά σχόλιά του.

Συγκεκριμένα, ο Μητροπολίτης ανάρτησε σχόλιο στο προσωπικό του μπλογκ με τίτλο: «ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ!- Ας μιλήσουμε έξω απ τα δόντια ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ!».

Ο ίδιος συνέχιζε: «Μην τους πλησιάζετε! Μην τους ακούτε! Μην τους εμπιστεύεσθε! Είναι οι κολασμένοι της κοινωνίας! Δεν μπορούν κάποιοι ξεφτιλισμένοι να υπερασπίζονται δημοσίως τα πάθη της ψυχής τους!».

«Αυτούς τους ξεφτιλισμένους, φτύστε τους! Αποδοκιμάστε τους! Είναι εκτρώματα της φύσεως! Ψυχικά και πνευματικά πάσχουν! Είναι άτομα με διανοητική διαταραχή! Δυστυχώς αυτοί είναι τρις-χειρότεροι και πολύ πιο επικίνδυνοι από κάποιους, που ζουν στα τρελλοκομεία!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: