ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Πάτρα: Μεταμόρφωση ναι, Σωτήρος όχι!



Οι οδοί Γαστούνης και Οικονομοπούλου των οποίων η διάνοιξη έγινε ενάμιση χρόνο πριν, έχουν μεταμορφωθεί (σ.σ: μήπως για να επιβεβαιωθεί το τοπωνύμιο, περί μεταμόρφωσης;) σε λίμνη και οι κάτοικοι χρειάζονται βάρκα για να τις διασχίσουν. 

Η δημοτική αρχή Πατρέων εξακολουθεί να είναι απούσα και να παραμένει στις υποσχέσεις. Οι κάτοικοι περιμένουν μια απάντηση από κάποιον υπεύθυνο. 
Όχι για την μεταμόρφωση της περιοχής, προς το χειρότερο, που είναι δεδομένη, αλλά για την... σωτήρος, που είναι το ζητούμενο!
Και το πιο ανησυχητικό είναι οι δηλώσεις υπεθύνων της ΕΜΥ, ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα που δεν είδαμε ακόμη στην Πάτρα, θα συνεχιστούν επισκεπτόμενα την περιοχή. 

Και κάτι ακόμη. Με τον νόμο Ραγκούση περί εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, φτιάξαμε δήμους-μαμμούθ, απομακρυσμένους από τα κέντρα λήψης αποφάσεων και εκ των πραγμάτων οι διοικ΄ξησεις των δήμων που προέκυψαν κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν παθογένειες αθεράπευτες. Έγιναν κάτι σαν τον γιατρό, που καλείται εξ αποστάσεως να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του αρρώστου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: