ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Οι υπάλληλοι ΥΕΘΑ Αχαΐας ευχαριστούν το Δήμο Πατρέων






Ο Σύλλογος Υπαλλήλων  Υ.ΕΘ.Α./Γ.Ε.Σ. Ν. Αχαΐας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστεί τον Δήμο Πατρέων. Στην ανακοίνωσή του αναφέρονται τα παρακάτω: 
                 


«Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου μας Τρύφωνας Κούκος, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι επιθυμούν και δημοσίως να εκφράσουν εγγράφως τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τους εργαζόμενους και τις υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων για την πολυετή άριστη συνεργασία και συμπαράσταση, καθώς και για την έμπρακτη ανταπόκρισή τους σε όλα τα αιτήματα βοήθειας και υποστήριξης στις διάφορες δραστηριότητες του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού (ΚΕΤΧ) στην Πάτρα.
Όπως είναι γνωστό, στις δύσκολες οικονομικές εποχές που περνάνε όλοι οι δημόσιοι φορείς με τις συνεχείς περικοπές δαπανών και τις σχετικές εξοικονομήσεις εξόδων, είναι απολύτως ουσιαστικό να υπάρχει ευρεία συνεργασία μεταξύ των διάφορων φορέων με σκοπό την αξιοποίηση των υπαρχουσών δυνατοτήτων, τόσο σε υλικό όσο και σε επιστημονικό επίπεδο, ώστε να επιτυγχάνονται οικονομίες κλίμακας και αποτελεσματική χρήση των διατιθέμενων μέσων.
Στα πλαίσια της κοινής αυτής συναντίληψης Δήμου Πατρέων και Συλλόγου Υπαλλήλων ΚΕΤΧ, όπως έχει κατ’ επανάληψη δηλωθεί από τον Πρόεδρο του Συλλόγου μας στα τοπικά μέσα, το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού στην Πάτρα είχε πάντα την πολύτιμη συνεργασία, βοήθεια και υποστήριξη από τις υπηρεσίες και το προσωπικό του Δήμου, που μάλιστα αναπτύχθηκαν περισσότερο κατά τη διάρκεια της θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής, και γι’ αυτό επιθυμούμε να δηλώσουμε ότι δεν ξεχνάμε και να εκφράσουμε εκ βαθέων τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας, καθώς ο Δήμος αναδείχτηκε σε πολύτιμο συνεργάτη και συμπαραστάτη μας. Είμαστε βέβαιοι, τέλος, ότι και στο μέλλον θα συνεχίσει να υπάρχει η άριστη συνεργασία, που είχαμε μέχρι σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: