ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Το κοινωνικό μέρισμα παρασάλεψε το επιτελείο της ΝΔ

Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, λέει, για τα Paradise Papers

«Ενημερώνουμε τη ΝΔ πως και του χρόνου θα βρεθεί στην ίδια δύσκολη θέση να προβλέπει πάλι εκλογές, αφού πριν από αυτές, που θα γίνουν το 2019, μεσολαβούν και άλλα κοινωνικά μερίσματα» τονίζει κυβερνητικός αξιωματούχος, απαντώντας στις πηγές της ΝΔ.


«Όσο για τη φτώχεια», σημειώνει ο ίδιος, «είναι γνωστό ότι ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ ουδέποτε κατάφεραν να την καταπολεμήσουν. Το μόνο που κατάφεραν και θέλουν είναι να πολεμήσουν τους φτωχούς».

«Όσοι δοκίμασαν να κάνουν τέτοιες κινήσεις προς το τέλος της θητείας τους δεν είχαν αποτέλεσμα. Εκτιμώ οτι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές και το 2018 θα είναι εκλογικό έτος» είχε αναφέρει νωρίτερα ανώτατη πηγή της ΝΔ σε συζήτηση με δημοσιογράφους στο Στρασβούργο.

Με άλλη σκληρή ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στην ΝΔ και στον αντιπρόεδρό της Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος είχε ισχυριστεί ότι τα Paradise Papers δεν είναι κάτι ανήθικο.

«Το θράσος της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει όριο. Προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, δηλαδή τις πρόσφατες αποκαλύψεις  σχετικά με την εμπλοκή της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Paradise Papers, o αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδ. Γεωργιάδης, έφτασε στο σημείο να ζητά να μετατραπεί η Ελλάδα σε χώρα-φορολογικό παράδεισο, χαρακτηρίζοντας ως ηθική την πρακτική της σύστασης τέτοιων εταιρειών!» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο “Πρακτορείο fm”, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ «δεν είχε κανένα πρόβλημα να καταφύγει σε ένα ασύλληπτο κράμα ψεμάτων, προκειμένου να κουκουλώσει τις πρακτικές αυτές. Ισχυρίστηκε πως οι Έλληνες πολίτες που εμπλέκονται στις αποκαλύψεις των Paradise Papers είναι θύματα της υπερφορολόγησης της παρούσας κυβέρνησης γι’ αυτό και έχουν το ηθικό δικαίωμα να παρκάρουν τα χρήματα τους σε φορολογικούς παραδείσους!».

Στο μεταξύ δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ Β 3976) η απόφαση του υπουργού Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτου με  θέμα «Ρυθμίσεις  θεμάτων περιορισμών στην ανάληψη μετρητών και τη μεταφορά κεφαλαίων». 

 Στο πλαίσιο του Οδικού Χάρτη για τη σταδιακή χαλάρωση των  capital controls ​που ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών στις 17 Μαΐου 2017, η νέα υπουργική απόφαση έχει στόχο την ταχύτερη εξυπηρέτηση φυσικών και νομικών προσώπων και επιχειρήσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: