ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Νέο φρούτο μπαχαλάκηδων επικαλείται ζωοφιλία

Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την πορεία φοιτητών και φορέων, έξω από το παράρτημα Πανεπιστημίου Πατρών.


Πιο μικρή από κάθε άλλη φορά ήταν η συμμετοχή πολιτών της Πάτρας στην πορεία για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, που ξεκίνησε από το Παράρτημα. Ο διάχυτος φόβος για δημιουργία επεισοδίων, παρά την εντολή της Αστυνομίας προς τους άνδρες της να κρατήσουν διαριτική στάση, ώστε να μην προκαλέσει η παρουσία τους και με δεδομένο το γεγογός πως ευρίσκοντο σε επιφυλακή αρκετά μέτρα από το πέρασμα της πορείας, οι γνωστοί μπαχαλάκηδες, που καμία σχέση έχουν με τους διαδηλωτές, ευρισκόμενοι στην ουρά της πορείας, ενώ πίσω τους ακολουθούσε το μπλοκ της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, κατάφεραν. 

Φωτογραφία από το μπλοκ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.
Αποτέλεσμα αυτών ήταν αντιδράσει ψύχραιμα η Αστυνομία, που δεν παρασύρθηκε σε εκτεταμένη χρήση χημικών, ακόμη κι όταν δέχτηκε βροχή λίθων, που περισυνελέγησαν από την διαδρομή των σιδηροδρομικών γραμμών. (Σ.Σ.: Η υπογειοποίηση του σιδηροδρόμου, στο κέντρο της πόλης ίσως απαλλάξει από αυτό το άγος τις επόμενες επειτείους του Πολυτεχνείου, εάν συνεχίσουν να πραγματοποιούνται και δεν υποκύψουν στον εκφυλισμό τον οποίο βιώνουν καθε χρόνο όλο και πιο έντονα).

Βόμβες μολότοφ ρίχτηκαν σε όχημα επί της Αγίου Ανδρέου και Γούναρη και από την επίθεση προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε όχημα της Ομοσπονδίας Κυνηγών. 

Ομάδα αντιεξουσιαστών  έσπασε με βαριοπούλες τα τζάμια του οχήματος και στη συνέχεια τις πέταξαν εντός του οχήματος  με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά. Πρόκειται για το νέο φρούτο μπαχαλάκηδων, που επικαλούνται αισθήματα... ζωοφιλίας που τους διακατέχουν!

Επί τόπου βρέθηκε η Πυροσβεστική άνδρες της οποίας έσβησαν άμεσα τη φωτιά.

Την ίδια επίσκεψη ζωόφιλων δέχθηκε κατάστημα με είδη για κατοικίδια, στην Αθανασίου Διάκου οι  οποίοι δεν ξέχασαν να αφήουν και πειστήρια της ευαισθησίας τους, όπως τρικάκια κατά της κακοποίησης των ζώων.

Σε μία προσπάθεια να γίνουν πρόσωπα της μικρής οθόνης οι ίδιοι μπαχαλάκηδες  πέταξαν μολότοφ στη διμοιρία των ΜΑΤ στην Κανακάρη και Ερμού, πλην όμως απέτυχαν.


Και πάλι «βροχή» από μολότοφ έξω από τα Δικαστήρια, δεν είχε αποτέλεσμα. 

Το σήριαλ έκλεισε με προσαγωγές μπαχαλάκηδων, οι οποίοι ενεπλάκησαν με την αστυνομία από το κέντρο  της Πάτρας μέχρι το άκρος του, στο γήπεδο Παναχαϊκής.


Χωρίς επεισόδια, αλλά με μειωμένη συμμετοχή πολιτών και η συγκέντρωση στην πλ. Γεωργίου και πορεία του ΠΑΜΕ,   φοιτητικών σωματείων και της ΕΕΔΥΕ. Στην συγκέντρωση και πορεία έλαβε μέρος η παράταξη του Δημάρχου Πατρέων με τους αντιδήμαρχούς της


Δεν υπάρχουν σχόλια: