ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην πολιτική κονίστρα!

Τα κατάφερε να φιγουράρει το όνομά του από σήμερα και για πολιτικό ζήτημα που αναφύεται μεταξύ κυβέρνησης και ενωμένης αντιπολίτευσης για τους πλειστηριασμούς, εάν αυτό επιθυμούσε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» κ. Γιαννόπουλος!



Έβαλε πλώρη για τη Βουλή
ο πρόεδρός του;

ΜΕΣΩ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΧΗΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ


Στην πολιτική κονίστρα εισήλθε και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από σήμερα  βάζοντας πλάτη στην προσπάθεια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Έτσι τα κατάφερε να φιγουράρει από σήμερα το όνομά του ο κ. Γιαννόπουλος και για πολιτικό ζήτημα που αναφύεται μεταξύ κυβέρνησης και ενωμένης αντιπολίτευσης! (Σ.σ.: Α, όλα κιόλα, νυν υπέρ πάντων η ενότης, όπως εξήγγειλε με διάγγελμά του χθες και ο Ευάγγελος πρώην Δήμαρχος των Πατρέων).

Τι κι αν έχει χιλιοειπωθεί  από στελέχη, μέλη της κυβέρνησης και συναφείς παράγοντες ότι η πρώτη κατοικία είναι εγγυημένη, δεν πρόκειται να πειραχθεί, τι κι αν έχει δηλωθεί το ακατάσχετό της μέχρι τις 300 χιλ. ευρώ αξίας...
Η προστασία της οικογενειακής στέγης από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, πάω απ' όλα λέει και  «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Ε, να μην ασχοληθεί και με τα... οικιακά; Μόνον με τα κοινωνικά θα ασχολείται; Πλήξη!

Και μη ρωτάτε σας παρακαλώ γιατί επί πέντε συναπτά έτη, πριν το 2015, δεν είχε ασχοληθεί. Κάποτε έπρεπε να αρχίσει. Κι αν θέλετε να ρωτήστε, απαντήστε πρώτα, υπήρξε πριν την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τους συριζανέλ, τόσο ανεύθυνη κυβέρνηση;, Τόσο ακατάλληλη, τόσο μη κατέχουσα  την τέχνη του διοικείν, τόσο μη μυημένη στα ενδότερα της διάσωσης της κοινωνίας κι ακόμη τόσο νοικοκυρεμένη στα οικονομικά της χώρας μας, που να τα έχει εξασφαλίσει καταθέτοντάς τα σε παραδεισένιες χώρες (εξ ου και Paradis)  ακόμη και η σύζυγος του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης από κοινού με τον κ. Παπασταύρου, τον κ. Αυγενάκη και πολλούς άλλους αστέρες; Και δεν θέλω να ακούσω  αστήριχτες κατηγορίες όπως Μαρέβειον άγος, Μαρέβα gait κλ.   

Γι αυτό ο Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος σε συνάντηση που είχε με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, σήμερα Τρίτη 14 Νοεμβρίου,  στα γραφεία της Περιφέρειας, ενημερώθηκε από τον Απ. Κατσιφάρα για το αίτημά του περί νομοθετική ρύθμισης που θα θωρακίζει τις οικογένειες και τους πολίτες από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς! Ουφ....

Διότι κύριε διαμαρτυρόμενε, δεν είναι σωστό να χρωστάει  κάποιος, δύστηνη μοίρα, μερικά εκατομμύρια ευρώ  κι επειδή μερικά χρόνια τώρα, τα έχει μπήξει και δεν λέει να πληρώσει ούτε φράγκο, να του παίρνει τα δύο τρία σπίτια-πρώτη κατοικία!   

Έχει λοιπόν άδικο ο κ. Γιαννόπουλος που συνεχάρη τον κ. Κατσιφάρα για την προσπάθεια της Περιφέρειας;  Γι αυτό και υπέγραψε στο σχετικό έντυπο που θα σταλεί στην Κυβέρνηση!

Άντε λοιπόν, να του ευχηθούμε καλή τύχη και του χρόνου λιμενάρχης στα Καλάβρυτα!

Για την προστασία της πρώτης κατοικίας (από την κοινή Δήλωση Κοντονή-Τόσκα)
Οι πλειστηριασμοί ακινήτων δεν αφορούν την πρώτη κατοικία και μάλιστα φτωχών και οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας, αλλά ακριβώς το αντίθετο.

Όπως έχει κατ' επανάληψη τονιστεί, η πρώτη κατοικία για όσους έχουν υπαχθεί στις διατάξεις του νόμου Κατσέλη είναι απολύτως προστατευμένη και λαμβάνονται μέτρα για την επέκταση των ρυθμίσεων αυτών και μετά την 31.12.2017.
Επιπροσθέτως, οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί που θ΄ αρχίσουν να διεξάγονται από την 29.11.2017 θα σχετίζονται με ακίνητα αξίας πάνω από 300.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: