ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Ριζούλης για Προϋπολογισμό 2018




Αυτή είναι η ομιλία του βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Ριζούλη, στην Ολομέλεια της Βουλής για τον προϋπολογισμού του 2018.


Στα βασικότερα σημεία της ομιλίας του ο Ανδρέας Ριζούλης ανέφερε παραδείγματα δίκαιης αξιοποίησης των πόρων που διατέθηκαν για κοινωνικές παροχές, και με εισοδηματικά κριτήρια ώστε να ευνοούνται οι πιο αδύναμοι, στο πλαίσιο της δύσκολης δημοσιονομικής προσαρμογής.

Τόνισε ότι η χώρα έχει ανάγκη μεταρρυθμίσεων, όχι σε βάρος των εργαζομένων, αλλά σε σχέση με τη βελτιστοποίηση της διοίκησης, την επιτάχυνση της δικαιοσύνης, το ξερίζωμα του πελατειακού κράτους και την αναβάθμιση της παιδείας και της υγείας, μεταρρυθμίσεις με κοινωνικό πρόσημο και όχι βορρά στην αγορά γενικώς.

Κλείνοντας την τοποθέτηση του ο Ανδρέας Ριζούλης ανέφερε ότι ο Προϋπολογισμός θα εκτελεστεί και τον Αύγουστο θα κλείσει η συμφωνία.

 «Η χώρα θα προχωρήσει στη συνέχεια, όχι χωρίς δυσκολίες, αλλά με την κοινωνία όρθια. Και αυτό θα το πετύχει η Κυβέρνηση της Αριστεράς».


Δεν υπάρχουν σχόλια: