ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Ο Στ. Κοντονής επανέρχεται στα περί «Πόθεν Έσχες»

«Πρόθεση της κυβέρνησης είναι ο έλεγχος του "πόθεν έσχες" να είναι αποτελεσματικός. Σαφής πρόθεση της κυβέρνησης είναι οι δηλώσεις "πόθεν έσχες" να είναι το ίδιο για οποιονδήποτε πολίτη. Γι' αυτό κρίναμε ως απαραίτητη και τη δήλωση των μετρητών και πολύτιμων ειδών. Το μέτρο αυτό βοηθάει στη θωράκιση των θεσμών και τη διαφάνεια. Απαντά σε εύλογα και πάγια αιτήματα της κοινωνίας. Πέφτουμε από τα σύννεφα όταν ακούμε για ωμές παρεμβάσεις».

Στη συνέχεια ο υπουργός Δικαιοσύνης προσέθεσε ότι «ο σεβασμός στη Δικαιοσύνη είναι κορωνίδα της πολιτικής μας και όσοι μιλούν διαφορετικά είναι κακόπιστοι και υποτιμούν τις κυβερνητικές προτάσεις. Όπως δε είπε χθες και ο καθηγητής Σταύρος Τσακυρακης, οι παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη δεν γίνονται υπό το φως της μέρας».


Τα παραπάνω υποστήριξε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής επανερχόμενος στο θέμα των δηλώσεων «πόθεν έσχες», κατά το κλείσιμο της ομιλίας του σε εκδήλωση-στρογγυλή τράπεζα που διοργάνωσε το Ινστιτούτο για τη Δικαιοσύνη και την Ανάπτυξη του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου και ο Σύνδεσμος Δικηγορικών Εταιρειών με θέμα: «Η Δικαιοσύνη ως πυλώνας ανάπτυξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: