ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Την Παρασκευή συνεστίαση στο «Βελούχι», ο ΣΥΡΙΖΑ

«Μετά από πρόταση του Τμήματος Πολιτισμού της Ν.Ε. Αχαΐας αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην διοργάνωση ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗΣ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 και ώρα 9:30 μμ στο Κέντρο ΒΕΛΟΥΧΙ Πατρών (δεξιά δίπλα από την πύλη της Αχάϊας Κλάους). ΤΙΜΗ 15 ΕΥΡΏ ανά ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ». Με αυτά μας ενημερώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι που διοργανώνει. Και μάλλον του έσπειρε... καινά δαιμόνια η Νεολαία του, που παραμερίζει τα εμπόδια και τις μεμψιμοιρίες της γεροντοκοριασμένης αντιΣΥΡΙΖΑ αντιπολίτευσης, που μόνον κασάνδρειες καταστροφές βλέπει μπροστά της! Μετά τα παραπάνω, όσοι πιστοί προσέλθετε!
_________________
(Το φωτογραφικό στιγμιότυπο προέρχεται από τον φακό του Istologiou G. Mosxou, που βρέθηκε χθες σε μάζωξη μέρους νεολαιΐστικής παρέας του ΣΥΡΙΖΑ στα Καλάβρυτα. Στο μέσον η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου, που ετίμησε διά της παρουσίας της την τολμηρή Νεολαία του κόμματος της Αχαΐας, εκ Πατρών και Καλαβρύτων).

Δεν υπάρχουν σχόλια: