ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Απεργιακή συγκέντρωση με εκπλήξεις στο ΕΚΠ




Αν μη τι άλλο από απρόοπτα δεν στερήθηκε η σημερινή απεργιακή ημέρα στην Πάτρα. Μέρες χριστουγεννιάτικες που περνάμε και λόγω μεγάλης κίνησης στην πόλη , όπου πάνε κι έρχονται πολίτες, ταξιδευτές και πλάνητες εργάτες, μοιραία ήταν να μετατραπεί και το ΕΚΠ σε... πανδοχείο!


Πέρασαν εργαζόμενοι του ΠΑΜΕ, είχαν δώσει συνάντηση στο σημείο, για  μια μικρή ανάσα και στη συνέχεια  να πορευτούν.

Ήταν, ειπώθηκε από ημέρες, ημέρα πανεργατικής απεργίας. Πάντως για τέτοιο πράμα δεν φαινότανε η μέρα. Μαγαζιά ανοιχτά,  οι υπάλληλοι στις θέσεις τους και οι καταναλωτές στους δρόμους να ψάχνουν στα καταστήματα για τα δώρα που θα προσφέρουν στους οικείους των τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Μόλις έφυγαν από τον τόπο του ΕΚΠ οι πρώτοι, ήρθαν οι δεύτεροι, αυτοί του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου της πόλης, οι οποίοι συνήθως κάθε τέτοιες εκδηλώσεις είναι εκεί παρόντες. Εκτοξεύθηκαν κατηγορίες κατά των πρώτων, που χρησιμοποίησαν τον τόπο, τον οποίο αποπατούν ευρισκόμενοι στην πλ. Γεωργίου, άλλες φορές. Δηλαδή απάντησαν δια της Σταυρούλας σε όσα προηγουμένως  είχε απολύσει από το απύλωτο στόμα του ο Μήτσος από τις οικοδομές.

Κι έτσι, ευκαιρίας δοθείσης, συνεχίστηκε το... μπούλινγκ, που είχε αρχίσει με την ολοκλήρωση των μαϊμού εκλογών  του καζινιέρη, έλαβε δικαστική διάσταση στο Πρωτοδικείο και ολοκληρώθηκε με την κατάληψη  των γραφείων του ΕΚΠ, λες και είχαν συνεννοηθεί με τους αυτόνομους, που κατέλαβαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα.

Ακούστηκε πως σήμερα ήταν μέρα απεργίας και μάλιστα Πανελλαδικής, μα για τέτοια δεν την έλεγες.

Άντε και καλή συνέχεια του χρόνου. Ζωή να έχουμε και τέτοια ευτράπελα δεν θα μας λείψουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: