ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Φιλική κατάληψη αναρχικών στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ



Σε συμβολική κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα, προχώρησαν σήμερα το πρωί, την ώρα της συγκέντρωσης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου της πόλης, στην οποία είχε δηλώσει συμμετοχή το κόμμα και είχε καλέσει τα μέλη του να συμμετάσχουν. 
 
Την ίδια ώρα πραγματοποιούνταν η εκδήλωση για την «Συμμαχία στην επιχειρηματικότητα» με ομιλητές στελέχη του κόμματος, Γιάννης Δραγασάκης κλπ.

Οι καταληψίες δήλωσαν αναρχικοί και αφού παρέμειναν κάποιο διάστημα αποχώρησαν. Η κατάληψή τους προσομοίαζε περισσότερο με επίσκεψη σε φιλικό του μέρος παρά με εχθρική ενέργεια, άλλωστε όπως είπε μέλος εξ αυτών, «πρόκειται για συμβολική ενέργεια». Κιαμ μην ξεχνάμε πως πια έγιναν γνώριμοι με αυτήν τη γωνιά του ΣΥΡΙΖΑ, που την έχουν και πάλι επισκεφθεί κατά τον ίδιο τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: