ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Η ΝΔ υπέρ φορολογικών παραδείσων στην Ευρωβουλή

«Με όλες τις δυνάμεις του προσπάθησε το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), όπου ανήκει η Νέα Δημοκρατία, να ελαχιστοποιήσει τα μέτρα κατά των φορολογικών παραδείσων και υπέρ των whistleblowers, συχνά με την υποστήριξη των ακροδεξιών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο» αναφέρουν οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε κοινή τους δήλωση.


Όπως σημειώνουν, οι συστάσεις, βέβαια, της Εξεταστικής Επιτροπής για τα Panama Papers, υπερψηφίστηκαν στην Ολομέλεια, παρά τα εμπόδια που προσπάθησαν οι συντηρητικές δυνάμεις να θέσουν με 492 ψήφους υπέρ, 50 κατά και 136 αποχές.
Οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζουν ότι αντίστοιχη στάση είχαν κρατήσει οι ευρωβουλευτές του ΕΛΚ και κατά την ψηφοφορία στην Εξεταστική Επιτροπή, ζητώντας παραδείγματος χάριν να προστατεύονται οι εταιρείες έναντι των πληροφοριοδοτών δημοσίου συμφέροντος.

«Συγκεκριμένα, σήμερα κατά την ψηφοφορία στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας (με τους οποίους σε κάποιες περιπτώσεις συντάχθηκε και η κυρία Καϊλή από την Δημοκρατική Συμπαράταξη) καταψήφισαν ή απείχαν από την ψηφοφορίασε οκτώ συστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: