ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Την ύπαρξη επιστολής επιβεβαίωσε ο ίδιος ο κος Τσιάρας

Ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ και μέλος της Επιτροπής για τα πόθεν έσχες Κώστας Τσιάρας μιλώντας με δημοσιογράφους αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με την πλευρά Μητσοτάκη η οποία του επιβεβαίωσε ότι της εστάλη επιστολή από την πρόεδρο της Επιτροπής Τασία Χριστοδουλοπούλου, με την οποία ζητούνται περισσότερα στοιχεία για την δήλωση Πόθεν Έσχες της κας Μαρέβα που απεκαλύφθη ότι είναι ελλειπής.


Ζητούν στοιχεία
έσχες από Μαρέβα
 
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 2015

 “Ουδέποτε διέρρευσα οτιδήποτε σχετικό με αποστολή επιστολής ή το περιεχόμενό της προς οποιοδήποτε site ή άλλο μέσο ενημέρωσης”, τονίζει κατηγορηματικά σε ανακοίνωση της η Τασία Χριστοδουλοπούλου, απαντώντας στις δηλώσεις  του γραμματέα της Κ.Ο. της ΝΔ, κ. Κώστα Τσιάρα.
Συγκεκριμένα αναφέρει στην ανακοίνωση:

Αναφορικά με τις σημερινές δηλώσεις στους Κοινοβουλευτικούς συντάκτες, του γραμματέα της Κ.Ο. της ΝΔ, κ. Κώστα Τσιάρα, ότι δήθεν διέρρευσα επιστολή μου η οποία περιέχει αίτημα για την παροχή συμπληρωματικών στοιχείων σχετικά με τη δήλωση της συζύγου του κ. Κ. Μητσοτάκη, κας Μαρέβα Γκραμπόφσκι, αναφέρω τα ακόλουθα:

Ουδέποτε διέρρευσα οτιδήποτε σχετικό με αποστολή επιστολής ή το περιεχόμενό της προς οποιοδήποτε site ή άλλο μέσο ενημέρωσης. Εξάλλου, από μια πρόχειρη ανάγνωση των διάφορων sites, κανένα δεν αναφέρει τίποτε για την επίδικη επιστολή.

Την ύπαρξη της επιστολής επιβεβαίωσε ο ίδιος ο κος Τσιάρας, με τις δηλώσεις του, χρεώνοντάς μου μάλιστα ότι παραβίασα απόφαση της Επιτροπής Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης σύμφωνα με την οποία αποφασίστηκε να μην διεξαχθεί έκτακτος έλεγχος στη δήλωση Πόθεν Έσχες της κας Γκραμπόφσκι.

Με την παρούσα δήλωση επιθυμώ να διευκρινίσω ότι τα έγγραφα στοιχεία, που ζητήθηκαν από την κα Γκραμπόφσκι, υπάγονται στον τακτικό έλεγχο και όχι σε οποιασδήποτε μορφής έκτακτου ελέγχου.

Κατά συνέπεια, είχα την αρμοδιότητα να ζητήσω συμπληρωματικά στοιχεία, κατόπιν αιτήματος του ορκωτού ελεγκτή, και, ως εκ τούτου, ο κος Τσιάρας, μέλος της Επιτροπής, βιάστηκε να θέσει το θέμα δημόσια, αντί να ζητήσει επισήμως εξηγήσεις ή να περιμένει την προσεχή συνεδρίαση της Επιτροπής Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης.

Επαναλαμβάνω, για μια ακόμη φορά, προς κάθε κατεύθυνση, ότι τηρώ ευλαβικά τους κανόνες εχεμύθειας και το απόρρητο των συζητήσεων στην Επιτροπή, και ουδέποτε έκανα χρήση εμπιστευτικών πληροφοριών, για να υπηρετήσω σκοπιμότητες.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ζητούνται περαιτέρω στοιχεία από τη Μαρέβα Μητσοτάκη


Νωρίτρε η  ΝΔ αποκάλυψε ότι ζητούνται περαιτέρω στοιχεία από την Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη για το πόθεν έσχες της! Ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ και μέλος της Επιτροπής για τα πόθεν έσχες Κώστας Τσιάρας μιλώντας με δημοσιογράφους αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με την πλευρά Μητσοτάκη η οποία του επιβεβαίωσε ότι της εστάλη επιστολή από την πρόεδρο της Επιτροπής Τασία Χριστοδουλοπούλου. Η επιστολή φέρεται να ζητά στοιχεία για τα εισοδήματα την περιουσία της Μ. Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη και τις μεταβολές που υπήρξαν σε αυτές από το 2006 έως και το 2015.

Ο Κ. Τσιάρας κατήγγειλε στους δημοσιογράφους την Τ. Χριστοδουλοπούλου υποστηρίζοντας ότι «η πρόεδρος της Επιτροπής δεν ενημέρωσε κανένα. Το χειρότερο είναι ότι η εμπιστευτικότητα με την οποία δεσμεύονται τα μέλη της Επιτροπής στη λογική αυτής της σύνθεσης και αυτής της κυβέρνησης δεν υπάρχει. Μόλις προ ημερών υπήρχε αίτημα άρσης ασυλίας των βουλευτών επειδή δεν τήρησαν την εμπιστευτικότητα. Παρόλα αυτά η λογική των επιλεκτικών διαρροών είναι κυρίαρχο στοιχείο μίας επιλεκτικής αντίδρασης. Είναι ώρα ο πρόεδρος της Βουλής να αναλάβει πρωτοβουλία για την λειτουργία της επιτροπής».

Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: