ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Συλλήψεις για το ατύχημα με το τρενάκι στο Αίγιο



Εκτροχιασμός με τραυματισαμούς στο τελευταίο βαγόνι!

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, μετά το ατύχημα με τρενάκι που σημειώθηκε, χθες το βράδυ, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, στο Αίγιο και στο οποίο επέβαιναν μια μητέρα με τα τρία ανήλικα παιδιά της.


Σε ό,τι αφορά το περιστατικό, η 39χρονη μητέρα με τα τρία παιδιά της, δύο αγόρια ηλικίας 12 και πέντε ετών αντίστοιχα και ένα κορίτσι ηλικίας 4ετών, επέβαιναν στο τελευταίο βαγόνι, το οποίο εκτροχιάστηκε για άγνωστους ακόμα λόγους.

Αμέσως έφθασαν στην πλατεία πυροσβέστες και διασώστες του ΕΚΑΒ. Στην συνέχεια η μητέρα διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ τα τρία παιδιά διακομίστηκαν, για προληπτικούς λόγους, στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο παίδων της Πάτρας.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: