ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Οι μπαταχτσήδες κέρδισαν μία ημέρα και οι κινηματίες έχασαν όλη την επανάσταση!

Απογοήτευση σκέτη, σήμερα στα Δικαστήρια του Πρωτοδικείου της Πάτρας. Κατήφεια και πεσιμισμός. Κι όλα μαζί προδιαγράφουν οικτρό το μέλλον των φτωχών μπαταχτσήδων. Αφήστε που εάν γίνει... θεσμός αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παγκόσμιο κραχ του... επαναστατικού αντιιμπεριαλιστικού, αντισυριζαϊκού κινήματος των εν Πάτρας και περιχώρων αντικαθεστωτικών!  


Τι συναίβη λοιπόν σήμερα; Τι το απευκταίο και τραγικό, που έκανε να κυριαρχήσει ο πεσιμισμός και να απειληθεί η ηρεμία, τάξη και ασφάλεια των φτωχών μεγαλοκαρφάκηδων, αφού η πονηρή κυβέρνηση αποφάσισε πως τα χρέη που θα αναζητηθούν θα ξεκινούν από 150 χιλ. ευρώ και άνω; Βεβαίως 150 χιλ. ευρώ δεν είναι τίποτε. Ούτε η αξία μίας μικρής μικροβιλάρας σε ευπρεπές περιβάλλον πατραϊκών προαστίων! Ότι δηλαδή, έχει ανάγκη ένας μεροκαματιάρης του εργοστασίου, για να κάνει τη σάουνά του, το θερμό χαμάμ του, μετά την επιστροφή στην... παράγκα του!

Άδικο σήμαντρο σήμανε σήμερα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Ειρηνοδικείο της Πάτρας. Μεσημέρι της Τετάρτης, και όλα προμήνυαν για το απευκταίο. Αλληλέγγυοι και ομάδες συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς έμειναν στα κρύα του λουτρού, αφού δεν προσήλθε κανείς από τους συμβολαιογράφους, οι οποίοι απέχουν, με την βεβαιωμένη  ενημέρωση ότι και οι της Αθήνας κλπ συνάδελφοι, το ίδιο κάνουν, περιμένοντας την πλήρη ηλεκτρονικοποίηση των πλειστηριασμών. 

Άδικος μοίρα, βάσκανος, φτώχεια και μαγκουφιά και στον ορίζοντα λύση δεν διαφαίνεται, αφού τα μέχρι 300 χιλ. ευρώ αξίας ακίνητα δεν πρόκειται ναν βγουν ούτε στο κλασικό σφυρί, μα μήτε και στο ηλεκτρονικό! Το ίδιο ισχύει και για την Α΄ κατοικία.
Και τότε στη συγκέντρωση που συμμετείχαν οι επικεφαλής δύο ολόκληρων δημοτικών παρατάξεων, τι ζητούσαν οι καημένοι;  Βίβιαν Σαμούρη και Χρήστος Πατούχας, εξαιρουμένου του Κ. Πελετίδη (Σημ.: τάιμ άουτ και σημείωση ερμηνευτή άδοντος: Όχι θα κάτσει να σκάσει!). Μήπως από συνήθεια ή από τον φόβο της κατηγόριας για συνθηκολόγηση;

Γιατί για να πιστέψω ότι το κάνουν για να πάρουν ψήφους, αποκλεί(ν)εται!

Και για να πειστείτε για το δίκαιον των φτωχών ανθρώπων ρίχτε μια ματία στα παρακάτω:

Τα ονόματα
των μπαταχτσήδων του Δημοσίου είναι διαθέσιμα ΕΔΩ για τα φυσικά πρόσωπα 
και ΕΔΩ για τα νομικά πρόσωπα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: