ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Γ. Δραγασάκης για σχεδιασμό μεταμνημονιακής Ελλάδας

Γ. Δραγασάκης από την Πάτρα: Αρχίζουμε τον σχεδιασμό της μεταμνημονιακής Ελλάδας – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Απέκλεισε πρόωρη προσφυγή στην κάλπη
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης στην Πάτρα, ενόψει της αυριανής του ομιλίας στο συνέδριο που διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την ανάπτυξη. Ο κ. Δραγασάκης είχε συνάντηση στα γραφεία του ΣΕΒ Δυτικής Ελλάδας με τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής.
Σε δηλώσεις του ο απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση έχει δουλειά να κάνει, καθώς πρέπει να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της μεταμνημονιακής Ελλάδας.
Στη συνάντηση στο ΣΕΒ Δυτικής Ελλάδας, συμμετέχει και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης.

"Τελειώνουν τα μνημόνια και πρέπει να βάλουμε μπροστά νέες προτεραιότητες που αφορούν την ανάπτυξη την ανασυγκρότηση, την απασχόληση", επεσήμανε ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
Ανέφερε δε , ότι υπάρχει ήδη ανάκαμψη και πως έχει μειωθεί η ανεργία σε σχέση με πέρυσι, χωρίς να παραγνωρίζει ότι παραμένει υψηλή.

Αναφερόμενος στην Αχαΐα και στη Δυτική Ελλάδα η οποία ανήκει στις φτωχότερες Περιφέρειες της Ευρώπης, εκτίμησε πως η έχει κρίσιμο ρόλο για την ανάπτυξη της χώρας. «Το ζήτημα είναι να επιταχύνουμε την ανάπτυξη και να μειώσουμε τις ανισότητες».
Σε ερώτηση του thebest.gr για τον χρόνο που απαιτείται για την πραγματική έξοδο από το μνημόνιο, σε επίπεδο καθημερινότητας του πολίτη, επεσήμανε ότι η κυβέρνηση δεν περιμένει να έρθει πρώτα η ανάπτυξη και μετά να θυμηθεί τους πολίτες γι αυτό και προτάσσει, όπως είπε, την απασχόληση, τη μείωση της ανεργίας και τα κοινωνικά μερίσματα.

«Πρέπει να δούμε το μέλλον περισσότερο. Αρκετά ζήσαμε με τη μιζέρια και την καθήλωση που έφερε αυτή η οδυνηρή περίοδος και πρέπει, αφού είμαστε και σε μια περιοχή με μεγάλες περιφερειακές ανισότητες να δούμε τις υπαρκτές δυνατότητες ανάπτυξης που έχει η περιοχή».
 
Υπογράμμισε επίσης το ρόλο των επενδύσεων στη μείωση της ανεργίας. «Οι επενδύσεις είναι το «κλειδί» για την αντιμετώπιση της ανεργίας, αλλά να μην περιμένουμε θαύματα από τις ξένες επενδύσεις. Τις θέλουμε, πρέπει να τις έχουμε αλλά το κλειδί είναι να αναζωογονήσουμε και την εγχώρια επενδυτική δραστηριότητα και αυτό συνδέεται και με χρηματοδοτήσεις και αυτό θα συζητήσουμε και απόψε. Έχουμε δημιουργήσει νέα χρηματοδοτικά εργαλεία ούτως ώστε να υπερβούμε τις συγκυριακές ελπίζουμε δυσκολίες των τραπεζών».

Πηγή: Thebest.gr-Ελευθ. Μακρυγένη

Δεν υπάρχουν σχόλια: