ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Ο Αγάθωνας για Σφακιανάκη, ακροδεξιός κι αγράμματος...

Για Σφακιανάκη, ο Αγάθωνας έχει να πει τα καλύτερα λόγια! «Ακροδεξιός και αγράμματος δεν είναιμ καλό πράγμα». Να είμαστε ενεργοί πολίτες, αλλά όταν μιλάμε να έχουμε και κάτι να πούμε! Αυτοί περνάνε από τα Εξάρχεια και κάθε μέρα τρώνε ξύλο. 


Μιλά για τον συγχωρεμένο Παντελίδη, για τον Καζαντζίδη, για τον οποίο κρίνει ότι «όταν βγήκε ο Καζαντζίδης άρχισε η κλάψα», για την εντεχνίλα, που είναι μία μούχλα, «δεν την μπορώ» είπε, για την Μποφίλου, για τον Ρούκουνα, που πέθανε πλήρης ημερών και όπως έλεγε «έχω πιει ένα καράβι χασίσι». 


«Έκοψα το χασίσι τη δεκαετία του ’80, όταν γεννήθηκε ο γιος μου. Όχι ότι ήμουν ιδιαίτερα φανατικός με αυτό, απλώς είναι ένα πράγμα από το οποίο δεν πεθαίνεις, ενώ από την κόκα και την ηρωίνη πεθαίνεις. Κόκα και ηρωίνη δεν δοκίμασα ποτέ μου, ούτε να τα δω δεν θέλω» είπε.

Αλλά και για κάποιον πελάτη του που του ζήτησε να τραγουδήσει Σφακιανάκη!



Περισσότερα:  E-Radio.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: