ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Δ. Στούμπος: Ζητούμενο για τη χώρα, μια σοβαρή αντιπολίτευση

Στην αναγκαιότητα σοβαρής αντιπολίτευσης στη χώρα, την οικονομία, την δημόσια ραδιοτηλεόραση και τα ΜΜΕ αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΥΓΗΣ, Δημήτρης Στούμπος σε τηλεοπτική συζήτηση χθες το βράδυ στο Kontra.


Μιλώντας για τις εκλογές υποστήριξε ότι βρισκόμαστε σε μια «παρατεταμένη προεκλογική περίοδο» και υπενθύμισε ότι «αυτή η κυβέρνηση δεν ψηφίστηκε από αριστερούς 35% αλλά από τους πολίτες που είδαν την χρεοκοπία ολόκληρου δικομματικού συστήματος με πολλά στοιχεία διαφθοράς και δοκίμασαν άλλους ανθρώπους, μια νέα γενιά πολιτικών με αυτή την εμπειρία, ετοιμότητα πρωτογενώς στην εξουσία, περιμένοντας να δουν περισσότερα αποτελέσματα».

«Ζητούμενο στη δημοκρατία της χώρας είναι να γίνεται σοβαρή συζήτηση, σοβαρή αντιπαράθεση  και όχι φληναφήματα» υπογράμμισε ο κ. Στούμπος προτείνοντας μια άλλη αντιπολιτευτική γραμμής στη Ν.Δ.

«Η πραγματική αντιπολίτευση που έπρεπε να κάνει η Ν.Δ. θα ήταν πως να γίνει πιο αποτελεσματική η αντιμετώπιση της φορολόγησης και των φοροδιαφευγόντων γιγάντων και όχι να κλαψουρίζει για αν έχασε κανένα ευρώ κάποιος» είπε χαρακτηριστικά.

 

"Μη λέμε ανέκδοτα στους νέους"

Έντονη αντιπαράθεση υπήρξε με τον καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του ΕΠΑΜ Δημήτρη Παναγιωτόπουλου που υποστήριζε ότι «η δημοκρατία έχει καταλυθεί» στη χώρα. 

“Διαφωνώ 150 φορές με όποιον ισχυρίζεται ότι δεν έχουμε δημοκρατία" απάντησε ο Δ. Στούμπος επισημαίνοντας ότι "έχουμε ελλείμματα στη δημοκρατία αλλά είμαστε μπροστά και η χώρα μας και η Ευρώπη από άλλους” απταντώντας έτσι στους ακραίους ισχυρισμούς περί «πραξικοπήματος».

Πηγή: Κατερ. Μπρεγιάννη - asvgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: