ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Πανελλαδική Απεργία στο Εμπόριο Κυριακή 14 -1-2018




Στις 14 Γενάρη , για μία ακόμα Κυριακή, οι εργαζόμενοι στο εμπόριο καλούμαστε να ξεχάσουμε την μέρα ανάπαυσής μας, να ξεχάσουμε τις οικογένειες μας και τον ελεύθερο χρόνο μας και να εργαστούμε διότι έτσι έχουν αποφασίσει οι δανειστές οι μεγαλοεργοδότες και γενικότερα η Κυβέρνηση.


Αυτή την κυριακή 14/1/2018 και μετά απο τρείς συνεχόμενες Κυριακές τον Δεκέμβρη θα λειτουργήσουν πάλι 'ολα τα εμπορικά καταστήματα και οι αλυσίδες, λόγω των εκπτώσεων, όπως προβλέπει ο μνημονιακός-αντεργατικός νόμος 4177/2013 τον οποίο η κυβέρνηση παρόλες τις προεκλογικές δεσμεύσεις άφησε άθικτο.

Οι εμπορουπάλληλοι της Πάτρας συμμετέχουμε στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχει προκηρύξει για την Κυριακη 14/1/2018 η ΟΙΥΕ
  • Οι εμπορουπάλληλοι δεν το βάζουμε κάτω
  • Συνεχίζουμε τον αγώνα και την αντίστασή μας να καταργηθούν όλοι οι μνημονιακοί νόμοι που επιτρέπουν τη λειτουργλια των καταστημάτων τις Κυριακές.
  • Είναι νόμοι που καταστρέφουν την οικονομία,τον κλάδο, του εργαζόμενους
  • Ειναι νόμοι που διευρύνουν την εργασιακή ζούγκλα και εντείνουν την εκμετάλλευση των εργαζομένων.
Είναι νόμοι που διαλύουν την προσωπική και οικογενειακή ζώη των εργαζομένων


ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΑΣ!
ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΑΝ ΑΡΓΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια: