ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Τιμή μου που με πρότεινε ως μάρτυρα κατηγορίας το ΚΚΕ


  Δήλωση Μαρίας Κανελλοπούλου στο Κόκκινο για τη δίκη της ΧΑ  



Ελάχιστη, οφειλόμενη παρέμβαση στον αγώνα της όλης Αριστεράς κατά του εγκληματικού ναζιστικού μορφώματος, χαρακτήρισε την κατάθεσή της στη δίκη της Χρυσής Αυγής, η Μαρία Κανελλοπούλου, μιλώντας στο Κόκκινο στην εκπομπή της Ευγενίας Λουπάκη. 

 
Το διαχρονικό αίτημα- υπόσχεση της Αριστεράς και κάθε δημοκράτη  "Ποτέ ξανά φασισμός" είναι και πάλι επείγον, είπε η ηθοποιός και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που ως κάτοικος του Αγίου Παντελεήμονα, είναι από τους πρώτους που κατήγγειλαν την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής. "Τότε που στα κανάλια οι πρωτεργάτες των πογκρόμ χαρακτηρίζονταν ως "αγανακτισμένοι κάτοικοι'" και τα θύματα αγνοούνταν επιδεικτικά, γιατί το δέρμα τους ήταν σκούρο" είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Κανελλοπούλου.
Χαρακτήρισε ιδιαίτερη τιμή το ότι την πρότεινε ως μάρτυρα κατηγορίας το ΚΚΕ, για την υπόθεση της επίθεσης κατά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και τόνισε την επιτακτική ανάγκη η Αριστερά ν' αποτάξει τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς και τις αλληλοκαταδίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: