ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Πάει και η παλιά καλή εγκράτεια των κομμουνιστών!

Φωτογραφία από το χθεσινό 902.gr.



Τους χάλασαν

την διαγωγή τους!

ΑΚΟΥ ΤΑ ΚΥΡΙΕ Γ. ΒΡΟΥΤΣΗ, ΔΕΣ ΤΑ  ΚΥΡΙΑ ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ. ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΩΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΕ... ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ!

Πάει χάλασε και το καλό μείγμα από το οποίο απαρτίζονταν οι διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες του ΚΚΕ. Χθες με την αλόγιστη  συμπεριφορά του, αποτέλεσμα των κακών παρεών που κάνουν κάποια μέλη του με τους ΣΥΡΙΖΑίους, έδειξε το ευαίσθητον της ροπής τους προς τον αναρχισμό!  

Πάνε οι καλές εποχές που διαδήλωναν, με περιφρούρηση,  ως να πήγαιναν σε μνημόσυνο! Και εκεί βρήκαν ευκαιρία οι αναρχικοί ΣΥΡΙΖΑίοι  να τους χαλάσουν το ίματς χθες μέρα επετειακή της δολοφονίας του Ν. Τεμπονέρα, με δεξιό λοστάρι.

Πάνε και οι καλές εποχές που έβγαινε η κυρία εκπρόσωπος του Αντ. Σαμαρά, πρωθυπουργού επί ΝΔ και αναστέναζε βαθέως που επιτέλους υπάρχουν και κομμουνισταί, που διαδηλώνουν με σύνεση, με περιφρούρηση, με καλή συμπεριφορά, όπου μπορεί κάποιος από την κυβέρνησή του (του Αντ. Σαμαρά) να τους αντιμετωπίσει με αίσθημα ασφαλείας, καθ΄ ότι σε τίποτε δεν μοιάζουν με τους κακούς του ΣΥΡΙΖΑ και που καλά και σοφά έπραξαν όταν έκαναν αλυσίδες στην πλ. Συντάγματος, προ της Βουλής, για να προλάβουν να μπερταχιάσουν οι δυνάμεις των ΜΑΤ τους διαδηλωτές, που έμειναν ακάλυπτοι!

Τώρα με την συμπεριφορά τους, από καλά παιδιά του συστήματος κινδυνεύουν να περπέσουν στην απαξίωση αυτού!

Για τούτο και ο Βρούτσης της ΝΔ, με αφορμή το ασήμαντο περιστατικό χρήσης λοστών (ευτυχώς αριστερών) έσπασαν ρολό και τζαμαρία του Υπ. Εργασίας αναρωτήθηκε σε ποιον θα στείλει τον λογαριασμό, στο ΚΚΕ ή στο ΠΑΜΕ.

Πουθενά κύριε Βρούτση, διότι έκαναν το κομμουνιστικό καθήκον τους, ώστε να τους πάρει και το γυαλί καμιά φορά!   

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με ανακοίνωσή του τονίζει ότι είναι ανοιχτό στο διάλογο και σέβεται τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα και τις ομοσπονδίες τους. Όμως λοστάρια αριστερά δεν τους προμηθεύει! Κακώς!

«Γι’ αυτό θεωρούμε ακατανόητη τη σημερινή εισβολή μελών του ΠΑΜΕ στο κτίριο του Υπουργείου, όπου και οι ίδιοι οι «εισβολείς» συνειδητοποίησαν ότι παραβίασαν ανοιχτές θύρες», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ναι αλλά χωρίς λοστάρια, έστω μυστριά για χτίσιμο της νομαρχίας Αχαΐας, γίνεται να υπάρχουν επαναστάτες κομμουνιστές;

Άκου τα κύριε Γ. Βρούτση. Δείτε τα κυρία Σοφία Βούλτεψη, με το αριστερό οικογενειακό παρελθόν, που μέχρι χθες, άλλα μας λέγατε για τους εγκρατείς κομμουνιστοπαίδες! Πάνε οι εποχές που διαδήλωναν ως να πήγαιναν σε μνημόσυνο!

Επιτέλους, έσπασαν τα δεσμά της... εγκράτειας τα παιδιά !

Λαέ εμπρος στο δρόμο που χάραξες με το αριστερό λοστάρι. (Εξαιρείται ο Καλαμπόκας με το δεξιό λοστάρι).
Δείτε και τις φωτογραφίες από την εισβολή από τα social media (πηγές: 902.gr, @ChristofakisN, @SavvasKarmaniolas, @toniapap93):



Δεν υπάρχουν σχόλια: