ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Αίτημα για κατάστασης έκτακτης ανάγκης στο Λεπρέο



Την κήρυξη του τοπικού διαμερίσματος Λεπρέου του δήμου Ζαχάρως Ηλείας σε κατάστασης έκτακτης ανάγκης ζήτησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, με έγγραφο που απέστειλε προς την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018, λόγω της έντονης βροχόπτωσης που είχε ως αποτέλεσμα κατολισθητικό φαινόμενο που προκάλεσε ζημιές και καταστροφές σε μία οικία.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας κινητοποιήθηκε άμεσα όταν το κατολισθητικό φαινόμενο (που είναι σε εξέλιξη) έγινε γνωστό. Κλιμάκιο της Περιφέρειας με επικεφαλής τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Γιώργο Γεωργιόπουλο και τον αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Μητρόπουλο βρέθηκε στην περιοχή του Λεπρέου , του δήμου Ζαχάρως, μετά από την πτώση βράχων σε κατοικία του χωριού, αλλά και στον επαρχιακό  δρόμο Θολού- Νέας Φιγαλείας, προκειμένου να υπάρξει συντονισμός των προσπαθειών με τη δημοτική αρχή για την αντιμετώπιση της έκτακτης κατάστασης.
Στην συνέχεια και σε συνεργασία με το Δήμο Ζαχάρως ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας απέστειλε το έγγραφο προς την ΓΓ Πολιτικής Προστασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: