ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Γιάπηδες και βλαχογιάπηδες στα μαθήματα της Αλέκας!




«Δεν χρειάζεται να ταυτίζεται το ΚΚΕ με τις αερολογίες του ΣΥΡΙΖΑ και να τον εμφανίζεται ως κυβέρνηση με κομμουνιστικό προφίλ» είπε και θα καταλάβατε τον... καημό της!

Και τόνισε η βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, κατά την τοποθέτησή της στην Ολομέλεια, για την διάταξη που αφορά την απεργία ότι: 


«Επειδή η διαχείριση του συστήματος έχει δυσκολίες, έχουμε πλέον περάσει σε κυβερνήσεις συνεργασίας και ως εκ τούτου, παρά την όξυνση της αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων, γύρω από τέτοιους στόχους συσπειρώνονται και μικρότερα κόμματα.

Και είναι να αναρωτηθεί κανείς, μα που την ξέθαψαν την Αλέκα τέτοιες μέρες που τα επαναστατημένα νιάτα του «ΠΑΜΕ στην Αχτσιόγλου», βρίσκονται σε ζέση εξεγερτική! Εδώ σηκώνονται λοστάρια αριστερά και σπάνε τζαμαρίες του συστήματος που είναι έτοιμο να παραδώσει στην επανάσταση τα κλειδιά της εξουσίας (πουν να την βρει ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή;).

Πάντως  εάν ζούσε σήμερα ο μπαρμπαΧαρίλαος, θα τους έπερνε με τις φωνές και θα τους φώναζε: Που βρισκόσαστε βρε σύντροφοι εσείς, σήμερα, στα καταράχια; Όπως είχε πει κάποτε σε κείνον τον αμίμητο δημοσιογράφο, που ως βαρήκοος προέτρεψε τον καπετάνιο: Πιο δυνατά μιλήστε κύριε πρόεδρε, δεν ακούμε. Και κείνος του απάντησε: Καλά, που βρίσκεσε  εσύ, στα καταράχια;).

Τώρα, τέλος πάντων, ας τα αφήσουμε αυτά και ας προσηλωθούμε στο τέκνο της ατυχούς επιλογής του Χαρίλαου:

Η Αλέκα τόνισε δε, ότι ακόμη και όταν μεταδίδεται η είδηση πως τα κόμματα της αντιπολίτευσης ψηφίζουν «κατά» ενός νομοσχεδίου, αυτό το «κατά» κρύβει τον ομφάλιο λώρο. Και απευθυνόμενη προς την ΝΔ, η κ. Παπαρήγα είπε, ότι είναι γνωστό πως εχθρεύεται την κομμουνιστική ιδεολογία και πρόσθεσε: 

«Διαβάστε μερικά βιβλία και χτυπήστε τη, δεν χρειάζεται να την ταυτίζεται με τις αερολογίες του ΣΥΡΙΖΑ και να τον εμφανίζεται ως κυβέρνηση με κομμουνιστικό προφίλ». Καταλάβατε τον... καημό της;

Σημείωσε, εξάλλου, ότι το Κοινοβούλιο δεν έχει κανένα ρόλο στο πώς θα κινείται το εργατικό κίνημα, παρά «το πολύ-πολύ, αν θέλει μπορεί να βάλει φραγμούς στην αυθαιρεσία της εργοδοσίας».

«Κι ακόμη επέκρινε τα αστικά κόμματα ότι θέλουν να χειραγωγήσουν τους εργαζόμενους, ότι θέλουν ανθρώπους ενσωματωμένους στο σύστημα και προς τούτο θα χρησιμοποιήσουν «γιάπηδες» και εν ανάγκη και «βλαχογιάπηδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: