ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΟΛΟΓΙΑ


Οφείλω να απολογηθώ για το άρθρο μου σε σχέση με τους παιδικούς σταθμούς.
Όχι, βέβαια, για τα όσα υποστήριξε ο κος Τουλγαρίδης στη συνέχεια.
Για αυτά δεν παίρνω ούτε λέξη πίσω.
Αλλά για το ότι χαρακτήρισα τους ισχυρισμούς της δημοτικής αρχής έωλους (έωλος, ο παλιός, ο πεπαλαιωμένος, ο παρωχημένος).

Όχι ότι δεν είναι.
Αλλά το νόημα της συγκεκριμένης πρότασης ήταν ότι οι ισχυρισμοί της είναι αίολοι (αίολος, ο ευμετάβλητος, ο ορμητικός, ο πλουμιστός, και κατ' επέκταση ο πανούργος, ο αβάσιμος, ο μετέωρος).
Θα μπορούσα, βέβαια, να ισχυριστώ ότι το να διεκδικείς τη χρηματοδότηση ενός έργου με το συνολικό ποσό του προϋπολογισμού του, όπως η κατασκευή του κτιρίου της οδού Μανιακίου, δηλαδή με 1.200.000 ευρώ είναι ένας ισχυρισμός έωλος  αφού είναι γνωστό ότι κανένα τεχνικό έργο δεν κοστίζει, τελικά, όσο προϋπολογίζεται.
Όταν, μάλιστα, οι πιστώσεις για το 2018 που αποτυπώνονται στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου και προέρχονται εξ ολοκλήρου από την ΣΑΤΑ, δηλαδή από τον κρατικό προϋπολογισμό, είναι μόλις 400.000τότε το να διεκδικείς 1.200.000 είναι μια διεκδίκηση αίολη.
Γιάννης Λάμπρου
Μέλος Δ.Σ. ΚΟΔΗΠ
ως εκπρόσωπος της ΡΑΠ-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 
Δήμος Πατρέων: Τουλγαρίδης ψευδόμενος και επιμένων

Δεν υπάρχουν σχόλια: