ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

«Αἰέν ἀριστεύειν» με οδηγό την... άμιλλα των λοστών!



Να που όσο μεγαλώνεις μαθαίνεις. Εκτός από τους αριστερούς του ΠΑΜΕ στο Υπουργείο Εργασίας (βλέπε φωτογραφία δίπλα) και τους δεξιούς λοστούς της ΝΔ στο κρανίο του αγωνιστή Ν. Τεμπονέρα, υπάρχουν και οι αθλητικοί. Γηράσκω αεί διδασκόμενος, είπε ο αρχαίος σοφός.


Απίστευτα σκηνικά σε αγώνα της Β' ΕΠΣ Ρεθύμνου. Το παιχνίδι μεταξύ του Τάλως Γαράζου με τον ΑΟ Επισκοπής 2010 δεν διεξήχθη ποτέ, καθώς -σύμφωνα με το φύλλο αγώνα- ο πρόεδρος της γηπεδούχου ομάδας, Ρόζης Κωνσταντίνος επιτέθηκε στον διαιτητή Νίκο Σαρή στα αποδυτήρια, εκφράζοντάς του παράπονα προφανώς από προηγούμενη αναμέτρηση και μάλιστα τον έσπρωξε και τον έριξε κάτω, με αποτέλεσμα ο ίδιος να μην είναι σε θέση να διευθύνει το ματς. 

Το περιστατικό ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες επιβεβαιώνονται από την καταγγελία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ρεθύμνου, στήθηκε ενέδρα στον διαιτητή κι εκτός γηπέδου! 

Παρόντες μάλιστα ήταν και οι βοηθοί του, αλλά στόχος έγινε μόνο εκείνος, ενώ όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, τον περίμεναν με... λοστούς και η υπόθεση αναμένεται να οδηγηθεί στην εισαγγελία Ρεθύμνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: