ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Γ. Κατρούγκαλος: Θα έχουμε τη στήριξη των ΑΝΕΛ



Στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ

Τώρα είναι η στιγμή, αν θέλουμε να λύσουμε το πρόβλημα με την ονομασία των Σκοπίων, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, σημειώνοντας ότι ήδη 134 χώρες του ΟΗΕ τα έχουν αναγνωρίσει ως «Μακεδονία».


Ταυτόχρονα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η λύση στην οποία θα καταλήξουν οι δύο χώρες, θα είναι εθνικά συμφέρουσα και θα έχει τη στήριξη όχι μόνο της κυβερνητικής πλειοψηφίας, αλλά και των περισσοτέρων πολιτικών κοινοβουλευτικών δυνάμεων.

   Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινή ανάγνωση» του Καναλιού της Βουλής και στη δημοσιογράφο Κέλλυ Κοντογεώργη, ο κ. Κατρούγκαλος τάχθηκε υπέρ μιας σύνθετης ονομασίας, τονίζοντας ότι το θέμα των Σκοπίων «πρέπει να πάψει να είναι όχημα αλυτρωτισμού», ενώ επιτέθηκε στη ΝΔ για τη στάση της, κατηγορώντας την ότι βρίσκεται σε αμηχανία και προσπαθεί να συγκαλύψει το εσωτερικό της πρόβλημα, καθώς υπάρχουν διαφωνίες από τις ακροδεξιές μεταγραφές της.

   «Δεν θέλουμε εθνικούς διχασμούς. Προέχει το εθνικό συμφέρον και όχι το κομματικό» υπογράμμισε, ενώ εκτίμησε ότι δεν θα διαφωνήσει και δεν θα δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο για τη λύση της ονομασίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: